LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Borgs fru om otrohetsaffären med Dominika: "Visste att det fanns en tredje person inblandad"

23 mar, 2015 
Hänt
I februari avslöjades det att förra finansministern Anders Borg och Dominika Peczynski är ett par. Nu ger hustrun Susanna Ölander Borg sin syn på saken.
Annons

Det var i februari som tidningen Hänt Extra avslöjade att förre finansministern Anders Borg, 47, förälskat sig i artisten Dominika Peczynski, 44. Kort före alltsammans uppdagades hade Dominika separerat från sambon Yoav Bartal, 35, som hon har sonen Harry, 3, med. Dominika och Anders ska ha träffats på en tillställning i början av december och kärleken ska ha slagit ner som en bomb.

– Dominika är karismatisk och sexig. Det är lätt att falla för henne, sa en källa till tidningen.

Dominika är Anders nya kärlek. Foto: IBL
Dominika är Anders nya kärlek. Foto: IBL

I samma veva bekräftade Anders relationen med Dominika för Expressen och passade samtidigt på att tala ut om sin rådande familjesituation.

– Vi kommer gemensamt, min fru, och jag, att lämna in skilsmässopapper. Jag ska göra allt för att ha en bra relation till min hustru. Vad som gäller för framtiden så är det helt enkelt så att man inte kan styra över livet och känslorna, utan vad som nu sker får framtiden helt enkelt utvisa.

Annons

Hustrun i fråga heter Susanna Ölander Borg och är 49 år. Hon har varit gift med Anders sedan 1994 och tillsammans har de sonen Ludvig, 17 och tvillingflickorna Hanna och Sarah som är 14 år gamla. Hittills har inte Susanna yppat ett ljud om makens kärlekseskapader – men nu tar hon bladet från munnen och ger sin syn på saken. I ett känslosamt med sansat inlägg på Facebook berättar hon om det faktum att de ska skiljas – men även om dramat med Dominika.

Susanna och Anders har varit gifta sedan 1994. Foto: IBL
Susanna och Anders har varit gifta sedan 1994. Foto: IBL

“För sex veckor sedan satt jag med min livskamrat sedan 31 år tillbaka vid köksbordet. Vi hade ett sorgligt, klokt och trots allt bra samtal om det som just nu händer i livet. Att det fanns en tredje person inblandad visste vid det här laget även jag. Det var en sidoeffekt som jag bestämde mig för att försöka lägga mindre energi på. Efter många års slit i olika liv så insåg vi nog båda att det som tidigare varit kärlek och passion förvandlats till djup vänskap.

Hela Susannas gripande inlägg som hon publicerade i helgen på Facebook.
Hela Susannas gripande inlägg som hon publicerade i helgen på Facebook.

Att de, trots allt som hänt kommer väl överens råder det inga tvivel om. Åtminstone inte om man ska tro på det som Susanna skriver.

Annons

“Härom dagen susade jag i vanlig ordning lite stressat ned på stan. En gammal vän stannade och utbröt ‘vad duktig du är som tagit dig ut’. Jag är så tacksam för all kärlek, stöd och support jag får av alla människor, men i det läget insåg jag att jag måste få möjlighet att själv säga – det är ok! Jag är på väg in i en ny, rätt spännande fas i livet. På söndagarna äter vi middag jag och exet med våra fina barn. Skratta och ha kul och lyssna på pappas föreläsningar kan vi göra även fast vi inte alltid bor under samma tak. Och alla vänner, vi går gärna på fest och middag tillsammans exet och jag. Vi tänker varken dela upp släkt eller vänner. Vi bara väljer lite olika vägar i livet nu. Kanske kan jag också få bli lite nyförälskad så småningom.”

Anders kommer fortsättningsvis tillbringa varannan vecka hemma i Katrineholm med barnen. De andra veckorna väntar ett nytt spännande liv med hans älskade Dominika.

Läs mer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons