Anders Bagges starka ord om kärleken till Johanna Lind Bagge

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge

Karin Törnblom/TT,
För två år sedan gifte sig Anders Bagge och Johanna Lind Bagge. Sedan dess har kärleken sprudlat. Nu berättar Idol-jurymedlemmen om deras äktenskap.

Anders Bagge är just nu högaktuell med Idol 2020, där han som vanligt sitter bakom jurybordet tillsammans med Alexander Kronlund, Nikki Amini och Kishti Tomita. Han är som alltid väldigt populär hos tv-tittarna.

Populär är han också hemma. Han är nämligen gift med Johanna Lind Bagge sedan 2018. De hade faktiskt känt varandra i 16 år innan de till sist blev kära och ett par.

Anders Bagges träningssommar

Och det förhållandet verkar vara väldigt starkt och fyllt av kärlek. I en intervju med Expressens Hemmaliv berättar Anders Bagge om en av anledningarna till att de älskar varandra:

– Vi har båda ett stort, genuint intresse för djur. Det är så härligt att få dela det. I dag såg vi fem minkar och blev som barn. Häromdagen fick vi syn på en anka med fem småttingar. När jag filmade dem, stod Johanna redan på bryggan och gjorde samma sak. Det är inte påklistrat, som när någon ska övertala den andra att spela golf eller tennis eller vad de nu gör, säger han till tidningen.

I början av sommaren lade Anders Bagge om sin livsstil. Han började äta nyttigare och träna mer – något som gladde både honom själv och hustrun.

”Min hälsoresa fortsätter och ingen är gladare än min Johanna. Hon har fått en både friskare, gladare och starkare karl, som vaknare piggare, orkar mer och har slutat snarka. Totalt har jag gått ner 13 kilo och det känns verkligen, i allt jag gör”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Hyllningen till hustrun

Men har de några problem i relationen då? Jo, men det har väl nästan alla par. För Anders och Johannas del verkar de dock inte vara jättestora.

– Johanna blir så vacker när hon skrattar. Det enda felet är att hon kan skratta lite för starkt, så det gör ont i mitt högeröra. Det är vårt enda problem, säger Anders Bagge till Expressen.

När han får frågan om hur de gör för att reda ut problem som uppstår svarar han klokt.

– Genom att prata mycket. Inga förhållanden är en dans på rosor. Om man inte vill förbättra sina dåliga sidor, då är man fel ute. När Johanna kom in i mitt liv hade jag en massa olater och konstiga saker för mig, medan Johanna är mer för ordning och struktur.

Det låter väl hur bra som helst! Vi säger stort grattis till Anders och Johanna. Också ser vi fram emot nästa fredagsfinal av Idol.

Läs också: Anders Bagge om relationen med Johanna – sanningen bakom lyckan

Läs också: Johanna Lind Bagges glädje över Anders Bagges hälsoresa