Anders Bagge om relationen med Johanna – sanningen bakom lyckan

Anders Bagges liv med hustrun Johanna Lind Bagge

Med skilsmässor och hjärtesorg bakom sig fann äntligen Anders Bagge kärleken på nytt i Johanna Lind.
Nu avslöjar han hemligheten bakom deras kärlekslycka.
”Det är det som får oss att passa så oerhört bra", skriver han.

Musikproducenten Anders Bagge, 52, har gett bort sitt hjärta många gånger om, men nu äntligen verkar han ha hittat rätt i skönhetsdrottningen och den hudvårdsälskande Johanna Lind, 48. På deras sociala medier visar de ofta upp sin kärlek och sina känslor gentemot varandra. Nu avslöjar Anders hemligheten bakom den kärleksfulla relationen.

Anders Bagges tidigare kärleksliv

Anders har visat på att han är en hopplös romantiker och har trots två skilsmässor i bagaget aldrig gett upp hoppet om kärleken. Musikgeniet var tidigare gift med Rix Moronzoo-programledaren Laila Bagge, 47, men efter sju år som gifta hade kärleken runnit iväg och det tidigare paret valde att gå skilda vägar. Men trots den långa historiken ihop har de lyckats vara vänner och har bland annat suttit i Idol-juryn tillsammans i flera år.

Efter relationen med Laila inledde Anders ett ytterligare äktenskap med Sara Johansson, men även det slutade i hjärtekross. Men för tre år sedan gick han ut med att han äntligen hittat kärleken på nytt, denna gång i Fröken Sverige-vinnaren Johanna. Deras kärlek tog fart och redan ett år senare gifte de sig under ett sommarbröllop framför familj och vänner. Sedan dess har de bott tillsammans i en villa på Ekerö med deras gemensamma hundar Iris, Sonja, Selma och Ebba. 

När Jenny och Niklas Strömstedt hälsade på det nygifta paret under inspelningen av Tillsammans med Strömstedt berättade Anders och Johanna om sin kärlek.

– Vi är ju väldigt olika, men också väldigt lika. Vi är olika på så sätt att du är lite mer kaos och jag är lite mer ordning, säger Johanna till Anders.

Hon fortsätter sen.

– Men vi är väldigt lika känslomässigt sätt. Vi är lika blödiga båda två, vi pratar väldigt mycket, öppen kommunikation och känner av allting på en gång. Så känslomässigt sätt är vi väldigt lika.

Sanningen om relationen

Det fina paret verkar med andra ord väldigt kära och lyckliga tillsammans. Nu avslöjar Anders vad han tror är den största hemligheten bakom deras kärlekslycka. På Instagram lägger han upp en video från när han filmar ett par fåglar som guppar omkring i vattnet, för att sedan rikta kameran mot Johanna som även hon står och filmar de söta djuren. Under videon så skriver han:

 ”Tror faktiskt att bådas vår starka kärlek för djur i alla dess former och storlekar, är det som får oss att passa så oerhört bra ihop jag och “My love of my life” Johanna Bagge. Båda har alltid kameran i högsta hugg om något djur dyker upp.” 

FOTO: TT

SENASTE NYTT!