Johanna Lind Bagges glädje över Anders Bagges hälsoresa

Anders Bagge och Johanna Lind

Under sommaren har Anders Bagge lagt om sitt liv och genomgått en stor kroppsförändring.
Nu öppnar han upp om hustrun Johanna Lind Bagges lycka över det beslut han fattat.
”Ingen är gladare än min Johanna”, skriver Anders på Instagram.

Anders Bagge, 52, är aktuell som jury-medlem i ännu en säsong av musiktävlingen Idol. När han inte befinner sig på inspelningar av det populära TV4-programmet så spenderar han gärna sin tid med hustrun Johanna Lind Bagge, 48.

Anders och Johanna hade känt varandra i över 16 år innan de till slut blev upp över öronen förälskade i varandra. Det var under ett sommarbröllop 2018 som paret blev äkta makar.

I realityserien Cirkus Bagge har tittarna fått följa Anders och Johannas kärlek till varandra och sina hundar.

Anders stora livsförändringen

I början av sommaren lade Anders om sin livsstil och började leva mer aktivt, han lade även om sin kost. Detta var något som snabbt visade sig ge resultat då Anders i juli plötsligt visade upp sin stora utseendeförändring – något som chockade följarna rejält.

Anders har däremot varit noga med att poängtera att det inte är en viktresa han gör, utan att han strävar efter att skapa en balans i livet. I slutet av maj skrev han ett inlägg om tankarna kring att han prioriterat karriären istället för sin egen hälsa.

”Jag har testat många dieter och jojobantat, men saknat träning och letar fortfarande efter ”det perfekta konceptet” för mig. Mitt mål nu är att testa en kombination av bra mat och motion”, skrev han då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Johannas glädje efter makens resultat

Sagt och gjort kom han i gång med livsförändringen som nu visar sig medfört flera positiva effekter. I ett nytt inlägg på Instagram öppnar Anders upp om hustrun Johannas glädje över hans beslut att förändra sin vardag. Dessutom visar sig vågen visa lägre siffror än tidigare.

”Min hälsoresa fortsätter och ingen är gladare än min Johanna. Hon har fått en både friskare, gladare och starkare karl, som vaknare piggare, orkar mer och har slutat snarka. Totalt har jag gått ner 13 kilo och det känns verkligen, i allt jag gör”, skriver Anders i inlägget.

Hyllas av följarna efter avslöjandet

I kommentarsfältet hyllas nu Anders av sina följare, som återigen imponeras över hans driv för att förändra sitt liv.

”Du är gryyym Bagge kämpa på”, skriver en följare.

”Vad du kämpar Anders, gött”, skriver en annan.

”Satan så bra jobbat Anders”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Johanna Lind Bagges son har vuxit upp – så ser Daniel ut idag

LÄS OCKSÅ: Anders Bagge bryter tystnaden om stora sorgen – tunga beskedet

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Instagram/Karin Törnblom / TT