Anders Bagges panik inför bröllopet med Johanna: ”Bryter ihop hela tiden”

Anders Bagges panik inför bröllopet med Johanna: ”Bryter ihop hela tiden”
I sommar gifter sig Anders Bagge och Johanna Lind och just nu planeras det för fullt – samtidigt som vardagen är fylld av renovering, en Idol-turné och en viktresa. I Malou efter tio berättar Anders om stressen inför den stora dagen.
Annons

I november förra året förlovade sig Anders Bagge, 50, med flickvännen Johanna Lind, 46. Bröllopet kommer att ske i augusti nu i sommar, och inför den stora dagen har han ett mål – han ska gå ner i vikt och väga 90 kilo.

Annons

Förutom en pågående viktresa så har Idol-turnén precis startat, programmet som Anders Bagge sitter som jurymedlem i, och huset som de blivande makarna bor i håller på att renoveras. Mitt i allt det ska bröllopet planeras.

– Jag kan säga att vi är rätt stressade. Det är Idol-turnén, och renovering. I natt höll jag på att bryta ihop. Men jag bryter ihop hela tiden, säger Anders Bagge när han och fästmön Johanna gästade Malou efter tio under morgonen.

Johanna passar på att kärlekshylla honom, men hon påpekar att hans svaghet är just stress. Men som tur är, enligt båda två, är hon duktig på att strukturera livet.

Annons

– Det är otroligt levande att leva med Anders. Han är fantastisk och har ett stort hjärta utanpå kroppen. Men han klarar inte av stress, säger hon i programmet.

Än har inte Anders och Johanna bestämt sig för var vigseln kommer att äga rum. Kravet de har är att deras hundar ska agera brudtärnor, och hittills har de inte funnit en kyrka som tillåter att hundar går längst altaret som just brudtärnor.

På Instagram får följarna flitigt följa Anders viktnedgång inför bröllopsdagen, och i morgonens sändning konstaterar han att han gått ner totalt 11 kilo.

– 11 är det faktiskt. Jag vägde 112,2 och sedan vägde jag 100,2 men sedan har jag gått upp lite. Till bröllopet ska jag väga 90 har jag tänkt. Jag är med i viktväktarna och så har jag ett system där jag går in i telefonen och kollar points. Jag mår väldigt bra av det här.

Foto: 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…