Anders Bagges okända dubbelgångare – följarnas chock efter upptäckten

Johanna Lind Bagge har delat med sig av en bild på Instagram som chockar följarna.
Den nya bilden på Anders Bagge väcker nu stor uppmärksamhet i kommentarsfältet.
”Men vafan, tyckte ju att de var något som inte stämde”, skriver en person.
0:31

Efter reklamen: Pär Lernströms löfte om Idol 2022: "Större än någonsin"

(0:31)

Slå på ljud

Anders Bagge, 54, har ett fartfyllt år bakom sig. I vintras debuterade han som artist i Melodifestivalen och landade på en andra plats i tävlingen. Låten spelas nu flitigt på radio och Anders ska ut på turné i sommar.

Stora lyckan över det nya gemensamma boendet

Men utöver framgångar inom karriären har Anders och hustrun Johanna Lind Bagge, 50, även glädjande saker att se fram emot i privatlivet. Nyligen blev det nämligen känt att makarna Bagge flyttar. Det var i en intervju med Hänt som Anders berättade om anledningen bakom beslutet.

– Nu sätter vi nyckeln i dörren till något gemensamt, för det här huset har jag haft i 16 år. Det är det som är anledningen, sa Anders då.

Det nya boendet är inget mindre än ett slott, närmare bestämt Rastaborgs slott. Se bilderna från det pampiga stället här!

På slottet har Anders och Johanna fixat så att deras hjärteprojekt Hunden i Centrum får en helt egen byggnad och dessutom finns stora ytor för att hålla event och föreläsningar.

Johanna är en flitig användare av sociala medier och delar med sig av uppdateringar både gällande flytten men också de andra projekten. Under torsdagen hade makarna gäster, något som Johanna delade bilder ifrån.

Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"

Se klippet här!

Följarnas chock efter insikten i bilden

Vad följarna snabbt reagerade på var hur oerhört lika gästerna var värdparet. Framförallt Anders och den manliga gästens likhet väckte snabbt uppståndelse i Johannas kommentarsfält då hon delat en bild där de båda syns.

”Men vad fan tyckte ju att de var något som inte stämde. Men jösses har han en dubbelgångare gubben din”, skriver en person.

”Inte alla som har en egen stuntman…..!”, skriver en annan.

”Vem är vem?”, skriver en tredje.

Johanna och Anders har själva skojat till det kring likheten och bytt partners i videon tillhörande inlägget.

”Det är väl ändå bra med en back up, eller hur?”, skriver Johanna under videon.

Foto: Instagram/TT

SENASTE NYTT!