LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så mycket kostar Anders Bagges hus

12 aug, 2023 
Hanna Bolander
Anders bagge
Anders Bagges hus ligger ute till försäljning.
Gården har en pool och en privat strand.
Nu avslöjas det hisnande priset för bostaden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så får du din relation att hålla – Johanna Lind Bagges bästa tips: "Humor är extremt viktigt"Brand logo
Så får du din relation att hålla – Johanna Lind Bagges bästa tips: "Humor är extremt viktigt"

Anders Bagge, 55, och Johanna Lind Bagge, 51, har flyttat från Anders hus på Färingsö till sitt drömhus på Ekerö.

Paret har flyttat till slottet Rastaborg, med anor från 1600-talet. Det nya hemmet är värderat till omkring 40 miljoner kronor för en kvadratmeteryta på 1500.

– Vi kommer först hyra slottet och sen eventuellt köpa det, sa Johanna då.

Hon berättade också att de inte bestämt sig än om de ska sälja Anders gård eller inte. Men nu står det klart att det ligger ute till försäljning.

Under sommaren har Johanna delat med sig av bilder på hur de fixar i ordning inför försäljningen av gården. Hon har också delat bilder på slottet på Ekerö, där de nu håller på att bygga ett orangeri.

Annons

Anders Bagges hus kostar 37 miljoner kronor

Om man vill köpa Anders hus landar prislappen på 37 miljoner kronor. bostaden kommer med en privat sandstrand och en lyxig pool. Men den saftiga prislappen har inte stoppat intressenter från att höra av sig till mäklaren. Intresset är stort enligt mäklaren och Anders själv.

– Det är ett utgångspris som vi har satt. Marknaden nu är väldigt lågvärderad, det är en stor tomt och en stor fastighet med sandstrand och så vidare, säger ansvarig mäklare Helen Larsson på mäklarbyrån Erik Olsson till Expressen.

Försäljningen av Anders Bagges hus kan ta lång tid

Men Helen säger också till Expressen att en sådan här affär kan ta tid ändå trots att flera visat intresse. Det är den stora prislappen som brukar leda till att försäljningen drar ut på tiden. Mäklaren jämför Anders hus med en liknande fastighet som hon sålt tidigare. Då tog det över ett halvår att få bostaden såld, i och med att det finns färre köpare som kan betala sådana summor.

FOTO: TT

Annons