LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagge visar upp hemmet – innan flytten med Anders Bagge

12 jul, 2023 
Moa Risberg
JOHANNA LIND BAGGE
Makarna Johanna Lind Bagge och Anders Bagge har flyttat från huset på Ekerö. Detta efter att huset varit i Anders ägor de senaste 17 åren.
Nu delar Johanna med sig av privata bilder inifrån huset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagge svarar på hundfrågor – oväntade svarBrand logo
Johanna Lind Bagge svarar på hundfrågor – oväntade svar

Anders Bagge, 55, och Johanna Lind Bagge, 51 gifte sig under 2018. Paret flyttade ihop och har sedan dess bott tillsammans i Anders hus ute på Ekerö.

Paret var nyligen aktuella i programmet Underdogs som sändes på SVT med Anis don Demina som programledare, där båda tävlade med sina hundar i olika utmaningar mot andra kändisar som bland annat Dogge Doggelito och Theoz.

Anders syns ofta i olika TV-program, främst i musiktävlingen Idol där han sitter i juryn, men medverkade även i Melodivestivalen förra året när han själv var med och tävlade med bidraget Bigger than the universe.

Även Johanna har varit aktuell i tv-rutan, när hon under våren deltog som tävlande i programmet Let´s Dance, där hon dansade tillsammans med Tobias Wallin, 44. Dansparet landade på en hedrande femte plats.

Lämnar huset på Ekerö efter 17 år

För ett tag sedan gick Anders och Johanna ut med att de hittat ett nytt hem, vilket blir parets första gemensamma boende tillsammans.

Annons

Hemmet som paret ska bo i är inte något mindre än slottet Rastaborg på Ekerö. Slottet är totalt 1500 kvadratmeter stort och har anor så långt tillbaka som på 1600-talet.

Slottet som paret ska flytta in har en prislapp på runt 40 miljoner kronor, de ska däremot hyra slottet till en början, något som Johanna har berättat för Hänt. Om makarna Bagge trivs i boendet vill de i framtiden sedan köpa slottet.

Nu ska Anders hus på Ekerö säljas, men beslutet har inte varit helt lätt att ta. Anders har tidigare visat upp sitt vemod, eftersom det alltid är sorgligt att sälja ett hus som man har skapat sig många fina minnen i.

– Jag ska sälja mitt andra hus nästa sommar. Vi håller på att göra det fint och fixar lite saker, sa Anders då till Expressen.

Johannas nya bilder inifrån hemmet

Anders berättade då att han och Johanna fixar i huset innan det går ut till försäljningen. På Johannas blogg delar hon nu med sig av flera bilder inifrån hemmet och bilder från deras pågående projekt innan de lämnar.

Även på Instagram har Johanna uppdaterat om projektet från huset, hon tipsar även sina följare att ”skaka om hemmet” i sommar och uppmanar dem att testa att möblera om, för det går ju alltid att flytta tillbaka.

FOTO: Instagram & Hänt

Annons