Anders Bagge om relationen till Laila Bagges son Liam Pitts

Anders Bagges relation till Liam Pitt
Under sin uppväxt har Liam Pitts haft ett nära band till mamma Laila Bagges ex-man Anders Bagge.
Nu berättar Anders om hur relationen till Liam ser ut idag.
– Jag pratade med honom för inte så länge sedan. Han är en jättefin kille, säger Anders Bagge till Hänt.
Annons

Det 25 år sedan Laila Bagge, 47, sa ja till Anders Bagge, 52. Men kärleken höll inte och 2002 valde paret att gå skilda vägar. Laila Bagge var då gravid med sonen Liam Pitts, 16, som hon fick med Mason Pitts efter att de båda inlett ett förhållande under en resa till USA.

Annons

– Jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället, tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste inte ens om vi var ihop ordentligt. Och då ska jag tillägga att jag fortfarande var gift med Anders, har Laila Bagge berättat i Lailaland.

Anders Bagges ord om relationen

Under sin uppväxt har Liam Pitts haft en fin relation med sin mammas ex-make Anders Bagge, särskilt när Anders Bagge satt i Idoljuryn tillsammans med mamma Laila Bagge. Om sin relation med Liam Pitts skräder inte Anders Bagge med orden:

– Ja, gud. Diet är en jättefin kille. Jag pratade med honom för inte så länge sen. Det är en väldigt fin kille med fina värderingar. Vi träffades mer när Laila satt i idoljuryn.

Det är omdömen som inte är ensidiga – Liam Pitts beskriver sin relation till Anders Bagge som familj och tidigare en fast punkt i sin uppväxt.

– Jag har ju känt Anders hur länge som helst. Han har varit som en morbror för mig, fanns alltid där, säger Liam Pitts till Hänt i en intervju.

Har tappat kontakten

Även om relationen med Laila Bagge beskrivs som god trots den komplicerade separationen så träffas de inte så ofta, något som Anders Bagge förklarar med att han har en liten grupp människor han umgås med där Laila Bagge tyvärr inte ingår.

Annons

– VI har ingenting emot varandra. Det är bara det att den tiden jag har spenderar jag antingen med jobb eller hemma. Då har jag en liten klick med människor som jag umgås med. Jag gillar att ha den här ensamtiden.

Detta har lett till att Anders Bagge och Liam Pitts inte träffas lika ofta och därmed tappat kontakten.

– Men nu har jag glidit ifrån honom lite. Jag har inte träffat honom på hur länge som helst. Det är lite synd kanske men det är helt bra mellan oss fortfarande så. Jag gillar ju Anders väldigt mycket, säger Liam Pitts.

Men Anders Bagge är hoppfull över att någon gång få återuppta kontakten med Liam Pitts trots den långa frånvaron från varandra.

Annons
– Våra vägar korsas säkert igen i framtiden, säger Anders Bagge till Hänt.
FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…