Ana Diaz avslöjar varför hon lämnade Los Angeles

Ana Diaz

FOTO: TT
Ana Diaz är en av doldisarna i Så mycket bättre 2020.
Hon har tidigare bott i Hollywood och skrivit låtar till kända artister.
Men varför flyttade hon hem?
Här är svaret!

När artisterna som medverkar i Så mycket bättre 2020 avslöjades visade det sig att Ana Diaz, 43, är en av dem. Artisten och låtskrivaren har släppt en del hits och skrivit låtar till världsartister som Britney Spears och Jennifer Lopez.

Varför lämnade Ana Diaz Hollywood?

– Apropå det här vi pratade om i bilen på väg hit, det här med att skriva låtar till megastjärnor ute i världen och liksom typ hänga i LA, säger Lisa Nilsson, 50, till Ana Diaz i programmet och fortsätter:

– Och vara låtskrivare, är det något att sträva efter att vara det?

Svaret är inget som Ana behöver fundera en sekund på. Artisten är helt klar över sin tid i Los Angeles, och ångrar ingenting. Men det är inte så hon lever idag.

– Absolut. Alltså jag ångrar ju det inte. Sånt här klarar man ju inte själv, utan man jobbar ju med människor på bolag och de sa såhär att om du tar dig dit och gör de här sakerna, bo här, flytta hit, så kommer du hamna här antagligen om vi fortsätter mata på, säger Ana Diaz och gestikulerar samtidigt med händerna för att visa vad hon menar. Hon fortsätter:

– Det lät ju bra och det var kul! Men sen så har jag liksom valt att krympa mitt liv. Jag vill liksom göra att det blir lite mindre grejer som händer. Jag vill nog sjunga och skriva mitt eget. Det hade jag nog inte kommit fram till om jag inte hade tagit mig dit.

Ana Diaz i Så mycket bättre 2020
FOTO: Karl Melander/TT

Ana Diaz om att umgås med artisterna i Så mycket bättre 2020

Men Ana Diaz ser inte sig själv som en artist, inte ännu i alla fall.

– Jag är ganska ny som artist. Alltså jag ser mig själv fortfarande som låtskrivare, säger Ana Diaz i programmet och avslutar med:

– Det är coolt att vara runt andra som har hållit på ett tag.

Så mycket bättre sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Vanni Jung Ståhle/TT, Karin Törnblom/TT

LÄS ÄVEN: Mystiken kring Ana Diaz kärleksliv – efter ex-pojkvännen och låten 100

LÄS ÄVEN: Så mycket bättre: Här är alla romanser i programmet