ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Amy Deasismonts lycka avslöjad – vännen bekräftar glädjen

16 okt, 2022 
AMY DEASISMONT, ALEXANDER ABDALLAH
Amy Deasismont har tidigare berättat om livskrisen inför att fylla 30 och vara singel och barnlös.
Nu verkar det som att det vänder för Amy, som gått över från att vara artisten Amy Diamond till regissören Amy Deasismont.
Annons
4 snabba med Alexander AbdallahBrand logo
4 snabba med Alexander Abdallah

Det var i mars tidigare i år som det stod klart att Amy Deasismont, 30, och Charlie Gustafsson, 30, hade gått skilda vägar efter sju år tillsammans.

Det var deras gemensamma manager Agneta Thulin som bekräftade beslutet.

I somras berättade Amy om livskrisen och tiden efter uppbrottet i radioprogrammet Sommar i P1. I år fyllde hon 30 år och i sommarpratet konstaterade hon att livet inte alltid blir som man kanske tänkt sig.

– Jag minns att jag tänkte att jag skulle ha ett hem, en relation, någon som sjunger för mig på morgonen och kanske planerar en överraskning på dagen. Och kanske ett barn eller två, sa hon och fortsatte:

– Det var väl kanske inte såhär jag hade sett månaderna innan min 30-årsdag framför mig. Singel, barnlös och identitetskris.

Annons

Därför lägger Amy Deasismont ner musiken

I samband med coronapandemin tog Amy ett stort beslut. Hon var ju tidigare känd under artistnamnet Amy Diamond och hade en lovande karriär framför sig. Fram till och med coronapandemin hade hon flera gigs varje år men förra året berättade hon varför hon lägger av helt med musiken.

– Jag började tappa lusten lite för att jobba med musik när jag var runt 22, och då hade jag hållit på i tio år. Det var lite svårt för musiken har ju alltid varit min största passion, men sen så kände jag väl att jag drogs mer och mer mot skådespeleriet, sa hon då i Morgonpasset i P3.

Och sedan dess har Amy haft premiär med sin tv-serie Thunder in my heart och den har minst sagt gått hem hos publiken. Efter första säsongen var det många som undrade om det kommer fler säsonger men Viaplay kunde inte ge något vidare svar på den frågan.

Annons

Vännen avslöjar Amys stora glädje

När Hänt träffar Alexander Abdallah, 29, som spelar rollen som Sam kan han avslöja ett och annat om Thunder in my heart. Alexander är även känd från Netflix-serien Snabba cash där han spelar rollen som Salim.

När Hänt träffar Alexander visar han upp en frisyr som vi inte är vana att se honom i.

– Jag har spelat in Thunder in my heart, så det är därför jag ser ut som jag ser ut. Så det är inte fashion, det är mer för min roll.

Detta betyder med andra ord att Thunder in my heart har fått en säsong 2! Det betyder att Amy Deasismont troligtvis är väldigt glad – vilken succé!

ALEXANDER ABDALLAH
Alexander Abdallah visar upp nya frisyren.

FOTO: TT

Annons