Amilia Stapelfeldt tvingas lämna Big Brother

Amilia Stapelfeldt tvingas lämna Big Brother
Det gick vilt till under fredagens fest i Big Brother-huset.
Så pass att Amilia Stapelfeldt föll och stukade foten.
Nu tvingas deltagaren att lämna huset för att uppsöka läkare – iförd skyddsdräkt.
Annons

Efter ett långt uppehåll är TV4:s reality-program Big Brother tillbaka med buller och bång. Årets säsong har kantats av flera skandaler där deltagare tvingats lämna på grund av rasistiska uttalanden och programledare valt att hoppa av sitt uppdrag.

Annons

Under fredagens fest var dock stämningen på topp till dess att deltagaren Amilia Stapelfeldt, 25, föll och skadade sin fot allvarligt. Efter att ha fått besked om att foten är stukad har hon under de senaste dagarna fått ta sig fram genom huset med hjälp av kryckor. Tre dagar senare har dock inte skadan blivit bättre och TV4:s läkare gör nu bedömningen att hon måste föras till sjukhus.

– Vår läkare har gjort bedömningen att foten ska röntgas eftersom skadan inte förbättrats sedan igår, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4, till Aftonbladet.

Annons

Lämnar i skyddsdräkt

Sedan deltagarna klev in i huset har Sverige drabbats av landets värsta pandemin i modern tid. Coronaviruset sprider sig snabbt över världen och Sverige. Eftersom deltagarna varit isolerade från omvärlden sedan utbrottet har ingen av dem utsatts för någon risk att smittas – förrän nu.

På Big Brothers Instagram haglar tittarnas kritik över att Amilia ska få återvända till huset in.

“Hoppas att hon inte får komma in igen då risken för corona är alldeles för stor. Skulle corona drabba huset är hela säsongen förstörd! Kan ej riskera det.”, skriver en medan en annan skriver:

“Kan ni verkligen skicka in henne i huset igen? Tänk på smittan hon kommer bära med sig överallt. I kläderna, skorna mm”.

Annons

Men TV4 menar att man vidtagit åtgärder för att Amilia inte ska kunna ta med sig några sjukdomar in i huset. Av säkerhetsskäl transporteras hon till och från sjukhuset iklädd skyddsdräkt.

Blir sjukhusbesöket längre än 24 timmar tvingas Amilia Stapelfeldt att lämna Big brother.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…