LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte-Cristy bekräftar: Tony är inte pappan

20 apr, 2024 
I Älskar, älskar inte har vi fått följa Tony och Cristy, ihop med dottern Melissa. Men nu efter många om och men bekräftar Cristy att Tony faktiskt inte är pappan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Älskar, älskar inte-Lars, 82, och Fiona, 42, talar ut om sorgen över att inte få barnBrand logo
Älskar, älskar inte-Lars, 82, och Fiona, 42, talar ut om sorgen över att inte få barn

Tony Björk, 46, och kärleken Cristy, 23, lärde vi känna i realityprogrammet Älskar, älskar inte. Paret träffades för första gången då Tony var på semester i Filippinerna, som är Cristys hemland.

Idag har de två barn ihop, döttrarna Melissa och Arabella.

Men det har varit en hel del spekulationer kring huruvida Tony faktiskt är Melissas biologiska pappa.

Cristy och Tony i Älskar, älskar inte gjorde ett faderskapstest

När Hänt pratade med Cristy i mars 2023 förklarade hon att paret gjort ett faderskapstest, men att de vid tidpunkten inte fått något svar än. Några månader därefter berättade Tony:

– Ja, svaret har kommit, det ligger i nattduksbordet. Det ligger där, vi har kollat på det men det stannar i familjen. Det är en grej mellan oss, sa han då till Hänt.

Annons

Sedan dess har oklarheten kring Melissas biologiska pappa fortsatt, men nu väljer Cristy att gå ut med hur det egentligen ligger till.

Cristy bekräftar – Tony är inte pappa till Melissa

Det är i en video på Tiktok som Cristy nu bekräftar att Tony faktiskt inte är pappa till Melissa. I videon berättar Cristy att hon träffade sitt ex bara några veckor innan hon och Tony för första gången möttes, men att hon inte visste att hon var gravid när hon träffade honom.

Hon upptäckte att hon var gravid först när Tony var tillbaka i Sverige.

– Sedan födde jag Melissa. Jag såg olikheterna mellan dem så jag sa till Tony att jag inte var säker på ifall han var pappan till Melissa eftersom det inte fanns några likheter.

Annons

När Cristy insåg hur det låg till ringde hon Tony.

– Tony sa att oavsett vad, även om han inte är den biologiska pappan till Melissa, så kommer han fortfarande att älska Melissa och mig. Han accepterar mig och bryr sig inte om vad personer säger, säger hon med tårar i ögonen.

När Hänt når Cristy ger hon sin syn på det hela.

”Tony väntade på att jag skulle berätta för honom om situationen eftersom jag inte visste att jag var gravid med mitt ex. Tony vill inte göra ett faderskapstest för han älskar Melissa som sitt eget blod. Jag är glad där jag är nu, jag är glad över att ha Tony oss en stor familj. Tony är en bra man och en fantastisk pappa till Melissa,” skriver hon.

FOTO: Discovery+

Annons