Älskar, älskar inte-Sandra Bodmark om barnens relation till Isayah

Sandra Bodmark, Isayah

Sandra Bodmark är högaktuell i den nya satsningen Älskar, älskar inte på Discovery+.
I programmet åker hon till Tanzania för att gifta sig med sin stora kärlek Isayah.
Nu berättar hon för Hänt om barnens känslor inför den nya detta.

Älskar, älskar inte är en ny storsatsning på Discovery+ där tittarna får följa åtta kärlekspar som lever i ett distansförhållande men drömmer om att leva ihop.

Efter två avsnitt av programmet har tittarna redan börjat skaffa sig några riktiga favoriter, en av dem är trebarnsmamman Sandra Bodmark, 35, som funnit kärleken i masaien Isayah.

I programmet lämnar hon Nyköping för att åka ner och gifta sig med sin pojkvän – och på grund av omständigheterna som råder just nu har barnen inte fått chansen att träffa Isayah än.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sandra Bodmark om barnens relation till Isayah

I en intervju med Hänt berättar Sandra hur barnen reagerade när hon berättade den stora nyheten att det vankades bröllop.

– Först när jag berättade att jag hade träffat Isayah nere i Tanzania så var de så här ”jaha det är inget konstigt”. Men när jag sa att jag kunde tänka mig att gifta mig med honom så tyckte de att det var jättekonstigt, säger Sandra till Hänt.

Sandra berättar också att barnen tyckte framför allt att det var konstigt att bröllopet skulle gå av stapeln i ett annat land.

– De kunde inte riktigt förstå, det var mer som att ju mer jag pratade om det, desto mer började de förstå. Det var något abstrakt som de inte kunde förstå, säger hon.

Sandra Bodmark

Sandra berättar för barnen om Isayah.

Foto: Discovery+

Barnens sorg efter nya kärlekslyckan

Men trots att barnen tycker att det är jätteroligt att deras mamma har funnit kärleken i Isayah så finns det en liten hake. De har ju sin pappa, som de bor hos varannan vecka, och nu berättar Sandra om deras sorg över att deras föräldrar inte lever ihop.

– Det blir ju lite jobbigt för dem också. De har två olika föräldrar som de så gärna ville skulle leva ihop, och så blir det inte riktigt som de har tänkt sig och så träffar mamma en ny man och sådär, säger hon till Hänt.

Älskar älskar inte sänds på streamingtjänsten Discovery+, med nya avsnitt varje tisdag.

FOTO: Discovery+

LÄS OCKSÅ: Paul Tillys okända jobb i Spanien med kärleken Isabella Staberg

LÄS OCKSÅ: Förvirringen i SVT-sändningen – efter Carl Philips gest

Senaste nytt