Paul Tillys okända jobb i Spanien med kärleken Isabella Staberg

Paul Tilly

Paul Tilly har i flera år spelat Ica-Ulf i de välkända tv-reklamerna.
Men något inte många vet är att han har ett till jobb på heltid i Spanien.

Förmodligen har nästan varenda svensk sett Ica-reklamen någon gång, som visas dagligen i tv-rutan.

En av reklamens huvudkaraktärer är Ica-Ulf, som spelas av Paul Tilly, 47.

För några år sedan valde han att flytta till Spanien med sin kärlek Isabella Staberg, 28. Detta då hon fått jobb som mäklare i Marbella. Men det har hänt mycket sedan dess. Nu berättar Isabella för Hänt att hon startat eget – och att Paul jobbar heltid som inredare och projektledare på hennes företag.

– Jag lämnade mäklarbyrån där jag jobbat i 2.5 år i somras, mitt i pandemin, för att starta Seasons Properties tillsammans med Emmeli Harila från en annan byrå. Vi ville starta en mäklarfirma med lite nytänk, erbjuda helheltslösningar till våra köpare. Många köpare är från Sverige, det är ett stort steg att köpa här så man vet inte riktigt vart man ska börja, säger hon och fortsätter:

– Så vi hjälper med allt från att hitta bostaden, hur det går till rent juridiskt, och även med projektledning vid renovering samt inredning. Det är där Paul kommer in i bilden. Paul började jobba hos oss heltid för några månader sedan, och inte för att han är min sambo utanför att han har ett otroligt öga för design och detaljer.

Paul Tillys ord om nya jobbet

Så trots Pauls framgångsrika skådespelarjobb med Ica-reklamen jobbar han alltså även heltid med inredning i Spanien, något inte många vet om.

LÄS MER: Så bor Anne Lundberg i Skåne – berättar om flytten från Stockholm

– Jag hjälper våra kunder och investerare med att ta fram nya planlösningar, upphandling av byggare samt sköter projektledningen vid renoveringar av både lägenheter och villor. Många har inte kunskapen, tiden eller lusten att göra det själva utan behöver någon som sköter det åt de så att de kan fokusera på sina egna jobb, säger Paul.

Paul erbjuder sina kunder helhetslösningar och han verkar verkligen brinna för sitt nya yrke.

– Jag hjälper även till med inredningen med val och inköp av möbler och textilier, så när kunden får nycklarna i handen är det bara att packa upp väskorna och flytta in. Att dessutom få möjligheten att jobba med något jag älskar är jag såklart otroligt tacksam över.

Piken till sambon Isabella

Paul passar även på att skämtsamt pika sin chef, som alltså är hans kärlek Isabella.

– Det enda minuset är väl att min arbetsgivare är sjukt snål med semesterdagarna så speciellt många avbrutna golfklubbor hinner det inte bli längre, säger han med ett skratt.

Paul har idag alltså två jobb, men det går bra då inspelningarna till Ica-reklamerna bara sker en gång varannan månad.

– Hans arbete talar för sig själv och han representerar oss och vårt varumärke helt perfekt. Jobbet funkar bra att ha tillsammans med Ica-inspelningar, då de bara spelas in en vecka varannan månad, säger Isabella.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos svar på sexryktet – så är han i sängen

SLÄS OCKSÅ: Därför sover Douglas Murray på soffan – Penny Parneviks egna ord om beslutet