älskar älskar inte

Älskar, älskar inte-Sabrinas avslöjade – Latif ringde produktionen

Latif och Sabrina

Sabrina och Latif blev ett omtyckt par i Älskar, älskar inte.
Men i säsong tre lyste paret med sin frånvaro.
Nu avslöjar hon det hemliga samtalet till produktionen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejer
0:34

Efter reklamen: Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejer

(0:34)

Slå på ljud

Älskar, älskar inte har blivit ett av våra mest omtyckta dejtingprogram. Och det är inte vilket dejtingprogram som helst. I programmet får tittarna följa par som funnit varandra i olika delar av världen med allt vad det innebär.

I den andra säsongen skapade Sabrina från Sverige och Latif från Dubai ett stort engagemang hos tittarna – men i den tredje säsongen lyste paret konstigt nog med sin frånvaro. Det kom senare fram att anledningen var att Latif inte längre ville vara med efter allt hat han fick när programmet sändes.

– Nej, men såhär var det. När förra säsongen började sändas så var det i exakt samma veva som min pappa gick bort. Då började tittarna skriva massa elaka saker om mig och jag kände att jag inte ville vara med, berättade Latif tidigare för Hänt.

När Hänt nyligen pratade med Sabrina så berättar hon att Latif ringt upp produktionen med ett önskemål.

Latifs samtal till produktionen – efter kritiken mot beteendet

När andra säsongen sändes så riktades en hel del kritik mot Latifs beteende i programmet där flera tittare tyckte att han behandlade Sabrina illa. Men nu verkar kritikstormen gått över till något helt annat.

Sabrina berättar nu att han blir igenkänd på stan och folk stannar honom gärna för att få ett kort samtal och en bild.

– Det är ganska roligt, för när vi går runt så får han väldigt mycket feedback. Folk tycker att det är jättekul när han är här. Så alla hälsar och vill ta kort, och prata med honom. Så när han va ute med sina klasskompisar så trodde de att Latif var en kändis. Så då fick han sig ett gott skratt, berättar Sabrina för Hänt.

Den positiva responsen har fått honom att tänka om kring en eventuell comeback i Älskar, älskar inte.

– Han tycker det är roligt så han kontaktade produktionen och sa att om det blir en till säsong så kan vi vara med.

De fick till svar att produktionen då inte visste om det skulle bli en till säsong, så om vi får se Sabrina och Latif i programmet framöver får tiden helt enkelt utvisa.

Parets upptäckt på semestern – har fans utomlands

Latif flyttade till Sverige för ett halvår sedan och vill nu passa på att upptäcka flera delar av Europa. I höstas reste paret till grannlandet Norge – och då fick de sig en överraskning. De hade nämligen även norska fans.

– Ja, alltså jag stod under en byggnad och Sabrina var inne och handlade lite på en mataffär för vi skulle göra BBQ. Då ser jag två äldre kvinnor och en äldre man som kom fram och började prata med mig, berättar Latif och fortsätter:

– De frågade mig vad jag gör där. De sa att de kände igen mig från showen, sedan frågade de om jag var i Norge för att hitta en ny tjej. Då fick jag ropa på Sabrina och när hon kom ut från mataffären så blev de jätteglada över att se oss, säger Latif och skrattar.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN