Älskar, älskar inte-Sabinas barnbesked med Latif – efter kritiken

Sabrina och Latif

Sabrina och Latif engagerade många tittare under den andra säsongen av Älskar, älskar inte.
Idag är han bosatt i Sverige sedan ett halvår tillbaka.
Nu kommer Sabrina med ett barnbesked.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejer
0:34

Efter reklamen: Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejer

(0:34)

Slå på ljud

I den andra säsongen av Älskar, älskar inte fick tittarna se ett par nya ansikten dyka upp i rutan. Det rörde sig om inga mindre än Sabrina Nicastro, 34, och hennes kärlek Latif från Dubai.

Paret träffades på Tinder när Sabrina var på semester i Dubai och i programmet fick tittarna följa deras distansrelation. Något som flera tittare däremot reagerade på var Latifs beteende mot Sabrina. Flera menade att han rent ut sagt kunde vara otrevlig och respektlös mot henne.

Hon själv förklarar dock att allt handlar om ett missförstånd och att deras jargong blir misstolkad i tv.

– Grejen va ju att han aldrig var hård. Men ibland så skojar han och folk förstår inte att han skojar. Han har aldrig varit elak, för då hade jag aldrig varit med honom. Så det är bara att man missförstår, säger Sabrina i en ny intervju med Hänt och fortsätter:

– Men med tiden som varit har han faktiskt blivit mer förälskad, han uppskattar mig mer. Han säger det varje dag.

Latifs flytt till Sverige – har bott här i sex månader

Med tiden så har det också hänt en hel del sedan inspelningen av programmet som dessutom sänt ytterligare en säsong utan deras medverkan. Latif har bosatt sig i Sverige på heltid och har nu bott här i sex månader och är i full gång att anpassa sig till livet i Sverige.

– Det känns bättre nu än vad det gjorde för någon månad sedan, så sakta sakta blir det bättre. Men nu vill han ha ett jobb. Det är som ett mål.

Han går på en skola för svenska invandrare och lär sig svenska och är i skrivande stund på jakt efter ett jobb och springer på arbetsintervjuer. Dessutom så finns både en kommande flytt, bröllop och eventuellt barn med i bilden framöver.

Sabrina avslöjar parets planer kring att skaffa barn

Latif har ett barn sedan innan och har i perioder pratat om att han gärna vill ha ett till. Men det är inte i den närmsta framtiden som det är inplanerat – även om Sabrina börjar känna en liten stress med anledning av hennes ålder.

– Men jag skulle nog vilja ha ett barn. Han ville ha barn för längesedan. Men sedan kom han också på att det kanske inte var helt rätt läge då. Han är ju inte lika stressad som jag. Men han har velat ha barn jättemycket, han har verkligen pratat om det länge, berättar Sabrina och fortsätter:

– Men sedan vill han vänta och han har ju redan ett barn. Så vi skulle ju vilja ha ett, men vi väntar.

Paret är förlovade och Sabrina berättar att hon gärna skulle vilja gifta sig i Italien – men exakt när det blir är ännu oklart. Först är det en flytt inplanerad som är planerad till april.

FOTO:Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN