ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte-parets stora lycka – bilden bekräftar

02 jul, 2023 
Simon Lundh
Becca och Micke
Älskar, älskar inte-paret Becca och Micke har tillsammans sonen Neo.
Nu visar de upp den stora familjelyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför syns inte Micke och Becca i Älskar, älskar inteBrand logo
Därför syns inte Micke och Becca i Älskar, älskar inte

Rebecca "Becca" Lawal, 32, och Micael "Micke" Sievertsson, 51, är kända från den stora tv-succén Älskar, älskar inte som går att se på Kanal 5 och att streama via discovery+. Paret var med under den första och den andra säsongen av det älskade programmet.

I programmet fick vi tittarna se när Becca och Micke träffade varandra i verkligheten för allra första gången. Dock hade de känt varandra i 2,5 års tid efter att ha träffats på nätet. Micke bodde då i Sverige och Becca i Nigeria.

Älskar, älskar inte-parets lycka med sonen Neo

Sedan dess har paret hunnit gifta sig, bosätta sig i Sverige och skaffa ett barn ihop. Något som paret då bekräftade på sitt Instagram konto.

Den 30e juni klockan 9.35 kom Neo. Vi är överväldigade, så mycket glädje och känslor just nu! Vi kan inte vänta tills vi kan dela med oss av vloggen på Youtube!” skrev paret då.

Det visade sig att det blev en son och han fick namnet Neo. För Hänt har Becca tidigare berättat om chocken och hur de tvingades tänka om.

Annons

– Jag förväntade mig en flicka så jag hade flicknamn planerat och allt sånt i huvudet. Men när vi insåg att vi skulle få en pojke var jag väldigt chockad. Så nu måste vi tänka på pojknamn och vi har fortfarande inte bestämt något än, sa hon då.

Becca och Mickes familjelycka – nu väller gratulationerna in

Nu visar paret återigen upp ett lyckligt besked på sitt konto.

Neo firar nämligen sin första födelsedag. Något som de delade med sig av på plattformen.

”Vår lilla fyller ett år idag. Din födelsedag kommer alltid att påminna mig om den första dagen jag såg dig i din pappas famn efter att ha vaknat upp från ett akut kejsarsnitt. Mitt liv har inte varit detsamma sedan du kom för ett år sedan, jag har aldrig varit så full av glädje och utmattning på samma gång. Ditt charmiga leende kommer alltid att smälta mitt hjärta och jag älskar att vara din mamma och ingenting i livet betyder mer för mig än dig”, skriver de och fortsätter:

Annons

”Jag ber att du fortsätter att växa med god hälsa, visdom och nåd. Mamma och pappa älskar dig så mycket! GLAD ETTÅRING LITEN TIGER".

Under inägget strömmar även lyckönskningar in från följare till kontot.

"Grattis lille sötnos", skriver en följare.

"Stort Grattis så roligt att följa er resa", kommenterar en annan.

"Grattis på din första födelsedag Neo", skriver en tredje.

Älskar, älskar inte-Micke om firandet

Nu berättar Micke för Hänt mer om firandet och hur allt gick till. Snart ska även en milstolpe nås; eftersom Beccas släkt inte hunnit träffa Neo än.

”Ja tiden går så fort, vi firade med familj och närmaste vännerna men väntar med att fira större i slutet av juli då vi ska åka till Nigeria och överraska Becca’s familj så dom får träffa Neo och mig (Micke) för första gången”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Youtube/Privat

Annons