Älskar, älskar inte-Emmas och Chernos lycka – efter avslöjandet om bebisens kön

Älskar, älskar inte-Emma och Cherno.
Exklusivt

Realityprofilerna Emma och Cherno medverkade i första säsongen av Älskar, älskar inte.
Nyligen avslöjade paret att de väntar deras första gemensamma barn. Nu kommer nästa avslöjande – barnets kön!
Älskar, älskar inte-parets storbråk som tittarna inte fick se: "Nu tar det slut"
2:39

Efter reklamen: Älskar, älskar inte-parets storbråk som tittarna inte fick se: "Nu tar det slut"

(2:39)

Slå på ljud

I programmet Älskar, älskar inte får tittarna följa en rad olika svenskar som har hittat kärleken hos personer från andra länder. Alla par har ett gemensamt mål – att flytta till Sverige med sin partner. Men distansförhållanden är inte alltid så lätta och en hel del dramatik uppstår längs vägen för kärleksparen.

Men ett av paren i programmet som hade en lycklig kärlekssaga är Emma Jagne Karlsson, 25, och Cherno Jallow, 29. De träffades för första gången under en resa som Emma gjorde i Gambia. Paret blev äkta makar i första säsongen och nyligen avslöjade de att de även väntar barn tillsammans.

Nu kommer nästa avslöjande från Älskar, älskar inte-paret. Nämligen bebisens kön!

Älskar, älskar inte-paret visar upp bebislycka

I ett inlägg som Emma delade på Instagram den 29 juni, avslöjar paret att de ska få barn tillsammans. Båda klädda i vitt, står de och håller om varandra. Cherno håller om Emmas gravida mage och en ljudeffekt, i form av hjärtslag, spelar i bakgrunden.

Jag vill berätta vår kärlekshistoria för den lille vi har skapat”, skrev Emma på då.

Hon använder sig även av en hashtag som avslöjar att paret är halvvägs in i graviditeten. Hänt når ut till Emma som berättar att första tiden som gravid har varit lugn och smärtfri.

Nej alltså jag har knappt känt av min graviditet, så det är jag tacksam för! Det har inte varit jobbigt i värmen för min mage är så liten, även om jag är halvvägs. Tror det hade varit värre om den var tung”, skriver hon till Hänt.

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Se klippet här!

Älskar, älskar inte-paret om bebisens kön

Det har de senaste åren blivit väldigt populärt att ha en fest för att avslöja könet på sitt barn, ett så kallat ”gender reveal party”. Bland de vanligaste metoderna för att avslöja könet under festen är med konfettikanoner eller fyllda ballonger som visar antingen en rosa (för flicka) eller blå (för pojke) färg.

Och det är precis så som Emma och Cherno fick veta könet på deras bebis. Emma delar en video på Instagram där de båda håller i en varsin konfettikanon som de sedan avfyrar. Den rosa röken och konfettin avslöjar – de ska få en dotter!

Hänt når Emma som beskriver känslan efter vetskapen om att det första barnet blir en flicka.

Ja, vi blev överlyckliga båda två. Det blir kul att få en mini me och Cherno har alltid velat ha en dotter som första barn. Så det blir kul”, skriver Emma i ett privat meddelande till Hänt.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN