älskar älskar inte

Älskar, älskar inte-Mattias lycka med Tanawarn: ”Gifter oss i maj”

Mattias och Tanawan

Tanawarn och Mattias blev snabbt tittarfavoriter i Älskar, älskar inte.
Idag lever de familjelivet i Sverige tillsammans med Tanawarns dotter Nawaphat.
Men nu kan Mattias avslöja en ny milstolpe i relationen med Tanawarn.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte
0:47

Efter reklamen: Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

(0:47)

Slå på ljud

I det folkkära programmet Älskar, Älskar inte får tittarna följa kärlekspar som har hittat kärleken på andra sidan jordklotet. Paren kommer från olika länder och förutom att följa deras kärleksresa bjuder programmet på skratt, gråt och framförallt mycket kärlek.

Det är flera par som har blivit tittarfavoriter – ett av dem vars resa vi fick följa i de två första säsongerna är Mattias Sjöberg, 45, och hans thailändska fästmö Tanawarn Chaijumroen, 39, som fördes samman av Tanawarns kusin Sangjun. Paret fortsatte sedan sin kontakt på Facebook och sedan var kärlekssagan ett faktum.

I programmet sprudlade kärleken mellan paret, tittarna fick bevittna parets förlovning och och under den andra säsongen fick Tanawarn även beviljat uppehållstillstånd i Sverige.

Idag bor paret tillsammans i Husqvarna där Tanawarns dotter Nawaphat även bor och nu börjat skolan. Även Tanawarn har börjat studera och i vår är hon klar med sin svenskautbildning på SFI.

Älskar, älskar inte-Mattias bekräftar lyckan med Tanawarn

Men hur står det till med bröllopsplanerna för paret? I en ny intervju med Hänt kan nu Mattias bekräfta lyckan med Tanawarn för framtiden.

– De står jättebra till! Vi har inte planerat mycket men vi sa såhär, vi tänkte gifta oss i höstas men det var grejer hela tiden. Nu har vi spontanplanerat att vi gifter oss i maj, men vi har inget datum och det kommer vara lite fest för endast de närmaste.

Mattias berättar även att bröllopet kommer att vara borgerligt men att han tyvärr inte kan säga ett datum i dagsläget. Men han kan iallafall bekräfta att det kommer att bli en stor fest.

– Ja, det blir min familj, vi är 12-13 personer och så blir det mina närmsta kompisar och hennes närmsta kompisar. Det blir där vi bor och festen blir nog hemma hos oss.

Älskar, älskar inte-Mattias om framtiden med Tanawarn

Förutom det stundande bröllopet så har paret en hektiskt vår framför sig. Mattias är i full gång med att träna inför Vasaloppet, ett lopp som han och hans bror redan har kört några gånger. Mattias har genomfört loppet en gång och han och brodern kör mest för att det är kul.

För Tanawarns del så blir hon klar med sina SFI-studier i april och efter det vill hon verkligen börja jobba, på vilket jobb som helst.

FOTO: DISCOVERY+

FRÅN FÖRSTASIDAN