ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Så är Älskar, älskar inte-Latifs relation till Sabrinas familj idag

07 jun, 2022 
https://image.hant.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Felicia Hovryd
Älskar, älskar inte-Latif

Sabrina och Latif var ett av paren i säsong två av Älskar, älskar inte. Nu berättar han för Hänt om hur relationen är till Sabrinas familj.

Annons
Älskar, älskar inte-parets storbråk som tittarna inte fick se: "Nu tar det slut"
Älskar, älskar inte-parets storbråk som tittarna inte fick se: "Nu tar det slut"

Älskar, älskar inte blev en succé och gick verkligen hemma i de svenska tv-sofforna. Och till många glädje blev det en säsong två.

I den andra säsongen fick vi lära känna några nya par, däribland Sabrina Nicastro, 33 och Latif Marhaba, 32.

Vi fick följa parets kärleksresa från att Latif landade i Sverige från Dubai till att han behövde åka tillbaka för att börja jobba igen. Nu är tanken att Latif ska få komma tillbaka till Sverige.

Relationen mellan Latif och Sabrinas föräldrar: ”en annan nivå”

Recept.se Nyhetsbrev

I programmet får vi se att Sabrinas mamma är skeptisk till Latif och Sabrinas förhållande. För Hänt berättar Latif hur han ser på det relationen till flickvännens föräldrar.

– Ärligt talat, i programmet så översätts inte allt och eftersom jag bara förstår engelska så vet jag inte vem som sa vad, säger Latif till Hänt.

Tiden efter inspelningen var tuff för Latif, men trots det mörka och kalla Sverige så fanns det ändå ljusglimtar.

Annons

– Sabrina familj gjorde det mycket bättre. Hennes pappa är något speciellt, jag älskar honom, verkligen allt med honom. Han är väldigt vänlig, hjälpsam, han har gjort sitt bästa för att jag skulle känna mig välkommen. Jag uppskattar honom väldigt mycket.

Hur är din och Sabrinas mammas relation idag?

– Riktigt bra, riktigt nära. Vi var riktigt nära innan jag började prata med Sabrinas pappa, när vi började prata så var det på en helt annan nivå.

Latifs starka ord om Sabrinas familj

Det är inte bara Sabrinas mamma och pappa som får fina hyllningar av Latif, även övriga familjen starka ord.

– Sen träffade jag Sabrinas farbror, hans fru och Sabrinas kusiner, det är en så fin familj och välkomnande. Jag märkte ingen skillnad för vi är alla ursprungligen från medelhavet så vi förstår varandra. Sabrinas farbrors fru är svensk, men den snällaste och söt. Jag träffade henne i Stockholm och sen kom hon till Dubai med Sabrina och träffade mig. Sabrina har en så fin familj, de är bäst!

FOTO: Discovery+

Annons