Älskar, älskar inte-Latifs egna ord efter starka kritiken: ”Respektlös”

Exklusivt

I säsong två av Älskar, älskar inte får tittarna följa Sabrina och Latif. Efter programmet möts Latif av kritik och nu berättar han för Hänt om den tuffa tiden.
0:30

Efter reklamen: TRAILER: Älskar, älskar inte

(0:30)

Programmet Älskar, älskar inte blev onekligen ett populärt hemma i de svenska tv-sofforna så pass att det blev en andra säsong där vi fick följa några av de gamla paret, men även några nya.

Ett av de nya paren i säsong två är Sabrina Nicastro, 33 och Latif Marhaba, 32. Vi fick följa dem från att Latif landade i Sverige från Dubai. Tanken var att Latif skulle stanna i Sverige i tre månader, men hans resa blev något kortare än så.

I säsongsavslutningen får vi nämligen se när Latif lämnar Sverige efter att ha fått ett jobberbjudande i Dubai som krävde att han skulle vara på plats inom några dagar.

Och snart hoppas paret att Latif ska få komma tillbaka till Sverige!

Älskar, älskar inte-Latifs egna ord otrohetsryktena:

I ett av programmen får vi se när Latif och Sabrina pratar om otrohet, under samtalet säger Latif att han inte skulle kunna vara med bara en tjej. Men när Hänt pratar med Latif om otrohetsryktena så berättar han att det inte är något han står för.

– I min kultur som muslim så har du rätt att ha mer än en fru så det är inte att vara otrogen, det finns vissa regler som man måste följa annars får man bara ha en fru. Men jag tycker inte att det är rätt, säger Latif.

Latif berättar att han lyfte samtalsämnet om otrohet för att göra programmet mer underhållande för tittarna.

– Du vill inte att folk som kollar på programmet ska vara uttråkade, de ser oss äta frukost och sen lunch och det är ju tråkigt. Så det vara bara för programmet och på kul, det var inte på riktigt.

Älskar, älskar inte-parets storbråk som tittarna inte fick se: "Nu tar det slut"

Se klippet här!

Älskar, älskar inte-Latif om kritiken efter programmet: ”Det var en tufft tid”

När Hänt prata med Latif om tiden efter programmet så berättar han att det har varit kämpigt.

– När jag var klar med inspelningen av programmet åkte jag till Dubai för att fira nyår med min familj. Min pappa hade nyligen gått bort vilket tog väldigt hårt på mig. Och när programmet började sändas så börjar jag få meddelanden och kommentarer, folk som skrev respektlösa och elaka saker om mig. Det var en tufft tid, men jag svarade inte på någon av kommentarerna, berättar Latif för Hänt.

Allteftersom säsongen går säger Latif att reaktionerna från tittarna blev bättre.

– Sen när programmet hade gått ett tag så var det folk som skrev att de gillade oss, att de förstod mig och Sabrina.

FOTO: DISCOVERY+

SENASTE NYTT!