ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar, älskar inte-Latifs ord om otrohetsryktena – det tittarna inte fick se

31 maj, 2022 
Felicia Hovryd
Älskar, älskar inte-Latif
Sabrina och Latif var ett av paren i årets säsong av Älskar, älskar inte. För Hänt berättar nu Latif om otroheten och det tittarna inte fick se i programmet.
Annons
TRAILER: Älskar, älskar inteBrand logo
TRAILER: Älskar, älskar inte

Programmet Älskar, älskar inte blev oerhört populärt bland svenska folket, och i andra säsongen fick vi se både gamla och nya par.

Ett av de nya paren i serien är Sabrina Nicastro, 33 och Latif Marhaba, 32. Vi fick följa dem från att Latif landade i Sverige från Dubai. Tanken var att Latif skulle stanna i Sverige i tre månader, men hans resa blev något kortare än så.

I säsongsavslutningen får vi nämligen se när Latif lämnar Sverige efter att ha fått ett jobberbjudande i Dubai som krävde att han skulle vara på plats inom några dagar.

Älskar, älskar inte-Latifs egna ord otrohetsryktena: ”Rätt att ha mer än en fru ”

I programmet får vi se när Latif och Sabrina pratar om otrohet, och vid ett tillfälle säger Latif att han inte skulle kunna vara med bara en tjej. Men när Hänt pratar med Latif om otrohetsryktena så berättar han att det inte är något han står för.

Annons

– I min kultur som muslim så har du rätt att ha mer än en fru så det är inte att vara otrogen, det finns vissa regler som man måste följa annars får man bara ha en fru. Men jag tycker inte att det är rätt, säger Latif.

Nu avslöjar han att samtalsämnet om otrohet lyftes för att göra programmet mer spännande.

– Du vill inte att folk som kollar på programmet ska vara uttråkade, de ser oss äta frukost och sen lunch och det är ju tråkigt. Så det vara bara för programmet och på kul, det var inte på riktigt.

Det fick tittarna inte se i programmet

Det är vanligt att tittarna inte får se alla samtal och konflikter, men också det vanliga vardagslivet. Och det är något som Latif tycker saknas i programmet.

– Det finns mycket som vi har filmat som inte kommer med. Jag tycker att det är en annan sida av mig som inte visas i programmet. Till exempel är jag väldigt religiös så jag ber fem gånger om dagen, jag fastar och pratar mycket om islam.

FOTO: DISCOVERY+

Annons