Älskar, älskar inte-Latif visar upp sonen – känslosamma avslöjandet

19 maj, 2022 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318André Färnsveden
https://image.hant.se/IMG_3382.JPG.jpg?imageId=8044754&x=42.572741194487&y=14.0081799591&cropw=21.472392638037&croph=14.329580348004&width=1318&height=1318Angelica Hedlund
LATIF, SANDRA, ÄLSKAR ÄLSKAR INTE 2022
Älskar, älskar inte-paret Latif och Sabrina levde tidigare ihop i Sverige. Nu har Latif flyttat tillbaka till Dubai. På Instagram delar han en text om den tuffa perioden och samtidigt visar han upp sin son.
Annons
Omar Rudberg tar över rollen som reporter – Se klippet här
Omar Rudberg tar över rollen som reporter – Se klippet här

Älskar, älskar inte är programmet där svenskar har hittat kärleken med personer från andra länder. Vi får följa deras resa när de planerar att flytta till Sverige och får se alla problem och konflikter som kan uppstå på vägen.

Ett av paren i programmet består av Sabrina Nicastro, 33 och Latif Marhaba, 32, som först gör entré under andra säsongen av programmet. Sabrina är från Stockholm och träffade sin libanesiska partner Latif via Tinder under en semesterresa i Dubai. Deras resa i Älskar, älskar inte började i samband med Latifs första besök i Sverige.

I säsongsavslutningen lämnar Latif Sverige efter att ha fått ett jobberbjudande i Dubai. Han säger även att han ville gifta sig innan han åkte men att det tog för lång tid att få klart alla papper så det är något paret skjuter upp.

Annons

Sabrinas flytt efter inspelningarna

I en intervju med Aftonbladet förklarar Sabrina hur hon förbereder sig för en framtid tillsammans med Latif.

– Han ville ju ha barn för länge sen. Men jag vill känna mig mer trygg, att vi ska bo i samma land, att båda har jobb och sånt där, säger hon och fortsätter:

– Jag ska flytta till en större lägenhet också och vill ha det lite mer bekvämt. Han är verkligen den spontana killen och jag är den som planerar. Så ja, vi är olika på det sättet. Jag måste lära mig att slappna av och han måste lära sig att planera.

Latif visar upp sin son – starka orden om relationen efter tunga tiden

Förhållandet mellan Latif och Sabrina är numera på distans eftersom han flyttade tillbaka till Dubai. På Instagram har han nu valt att dela med sig av två bilder från Dubais flygplats. Han är på väg till Libanon för att träffa sin son. Sonen bor där tillsammans med Latifs mamma som tar hand om honom.

Annons

”När livet blir tufft”, skriver Latif på första bilden som följs upp av orden:

”Så kommer jag till hans armar”.

När Hänt når Sabrina berättar hon mer om vad det var som Latif egentligen menade när han skrev de orden.

– Han var där i några dagar bara, för han fick ju inte ledigt så mycket mer än så. Han saknar ju sin son så att när han kan åka så vill han ju träffa honom såklart, säger Sabrina till Hänt.

Så det var inte det att han hade det tufft?

– Nej nej, han vill bara få det att se dramatiskt ut, förklarar Sabrina.

LATIF MARHABA
LATIF MARHABA
Latif visar upp sonen.
Annons

FOTO: Discovery +

Annons