LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lars, 81, och 42 år yngre Fiona försöker skaffa barn – nu hyllas de: ”Kärlek har inga gränser”

23 apr, 2024 
Älskar, älskar inte-Lars och Fiona har länge varit öppna med att de vill skaffa barn. Nu uppmärksammas deras situation även utomlands!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Älskar, älskar inte-Lars, 82, och Fiona, 42, talar ut om sorgen över att inte få barnBrand logo
Älskar, älskar inte-Lars, 82, och Fiona, 42, talar ut om sorgen över att inte få barn

Lars, 82, från Blekinge och Fiona, 42, från Uganda, lärde vi känna efter deras medverkan i Älskar, älskar inte. För några år sedan hade Lars inte en tanke på att någonsin leva med en kvinna igen, men efter att ha hittat Fiona på nätet blev han fast.

Idag är paret gifta och bor i Karlshamn i Blekinge. Fiona har dessutom fått uppehållstillstånd och nu är hennes plan att lära sig svenska, skaffa ett jobb och om två år, när visumet går ut, får de ta ett nytt beslut om var de vill bo.

Lars om önskan att skaffa barn med Fiona

Redan innan paret hade träffat varandra i verkligheten berättade Lars om den stora drömmen att få barn tillsammans med Fiona. Men att det fanns en oro över att han skulle vara för gammal.

Annons

– Ja, det får bli som det blir. Hon är inte gravid än och det beror väl på mig. Det verkar nästan som att det är för sent. Det är väl det när man är i min ålder, man får väl acceptera det, att man är ju ingen ungdom längre, sa han då och fortsatte:

– Men man vet ju aldrig. Jag pratade med en läkare som sa att det räcker med en spermie, så det är väl det jag får förlita mig på.

Lars och Fiona uppmärksammas i Norge

Frågan om barn kvarstår, och nu uppmärksammas Lars och Fionas situation även utomlands. Det är nämligen norska Se og Hör som lyfter parets kamp. I en video publicerad på tidningens hemsida diskuterar journalister dilemmat.

– Kan man få barn när man är 81?, frågar en person.

– Man får pröva och se!, säger en annan.

– Det är vackert på något sätt att se att kärlek kan komma i alla former!, uttrycker sig en tredje.

FOTO: Discovery+

Annons