LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar älskar inte-Erica Lindhoff om tunga sjukdomskampen: ”Svårt”

26 aug, 2023 
ERICA LINDHOFF
Erica Lindhoff fångade svenska folkets hjärtan när hon gifte sig med Omer i tv-serien Älskar älskar inte.
Sedan dess har mycket hänt.
Nu berättar Erica att den senaste tiden har varit otroligt tuff.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lars avslöjar sjukdomskampen tittarna inte får se: "Malaria"Brand logo
Lars avslöjar sjukdomskampen tittarna inte får se: "Malaria"

Erica Lindhoff, 51, slog igenom med dunder och brak i tv-serien Älskar älskar inte. Svenska folket föll direkt för hennes charm och positiva syn på livet. Några år tidigare hade hon nämligen konverterat till islam och i Älskar älskar inte fick vi se henne gifta sig med Omer Farooq, 36.

Sedan dess har mycket hänt och Erica och Omer har valt att gå skilda vägar. Det började med att Omer plötsligt lämnade Sverige, utan att säga något till Erica.

– Jag skrev till honom att jag tillåter om du vill skilja dig från mig, för jag orkar inte leva i ovisshet mer. Det är en kulturkrock från helvetet, har Erica tidigare förklarat för Hänt.

Älskar älskar inte-Erica om diskbråcket: ”Mina ben bar mig inte”

Mitt i all hjärtesorg, när Omer lämnade landet, så låg Erica dessutom inne på sjukhus på grund av diskbråck.

Annons

– Mina ben bar mig inte, det var säkert en del ångest också. Jag har diskbråck och genomgick en misslyckad operation. Jag var väldigt svag. Jag fick inte så mycket stöttning från produktionen, sa Erica till Hänt och fortsatte:

– Jag trodde inte att jag skulle kunna återgå till jobbet mer. Jag mådde så mentalt och fysiskt dåligt. Jag trodde inte jag skulle överleva. Jag var i så dåligt skick. Läkarna har kollat hjärta och lungor flera gånger.

Erica Lindhoffs nya sjukdomskamp: ”Jag fick vara i en isolerad sal”

Den senaste tiden har inte alls varit kul för Erica. I flera veckors tid har hon mått väldigt dåligt, berättar hon nu för Hänt.

”Jag har mått sjukt dåligt i flera veckor. Trodde jag hade fått Parkinson eller något. Jag svettades kopiösa mängder vid minsta ansträngning, tänkte åka till akuten och lägga in mig själv då hela mitt skelett gjorde ont. Har tex fortfarande svårt för att gå riktigt.”, skriver Erica till Hänt.

Annons

Det hela visade sig vara den nya varianten av covid och eftersom Erica är överkänslig mot kemikalier har hon inte kunnat ta vaccinet.

”Dom sa på jourcentralen att nya varianten e vassare. Många som har blivit inlagda. Så jag får rida ut denna stormen. Den enda saken jag har varit orolig för är min hund Duniya.”, skriver Erica och berättar om oron:

”Om jag blir inlagd, vem skulle ta hand om henne? Så jag har kämpat för att det inte ska bli en stress för henne. Mina barn jobbar så dom kan inte hjälpa mig och ta henne. Jag har varit så dålig i snart en månad utan att veta varför... Min andning är ok nu men var jobbigt för ett tag sedan.”

Erica har även fått ett blåmärke på handen som hon är lite orolig för.

Ericas blåmärke.
Ericas hund Duniya

FOTO: DISCOVERY+, PRIVAT

Annons