LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte-Cristy ryter ifrån efter kritiken mot relationen: ”Sluta”

30 sep, 2023 
Tony och Cristy från programmet Älskar, älskar inte fick nyligen sin andra dotter.
Nu sätter ner Cristy ner foten efter följarnas kommentarer om hennes planerade flytt till Sverige.
Annons
Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogenBrand logo
Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogen

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

I programmet Älskar, älskar inte får vi följa par som har en kärleksrelation med någon som inte bor i samma land. Ett av paren som vi kunnat följa i största delen av programmet är Tony Björk, 46, och Cristy, 23, som varit med sedan starten.

Paret bor inte tillsammans för tillfället utan har en distansrelation. Då Tony bor i Sverige och Cristy i Filippinerna tillsammans med parets två barn, Melissa och Arabella.

Cristy om flytten till Sverige – då kan hon lämna Filippinerna

Något som varit en plan under lång tid är att Cristy och barnen ska flytta till Sverige. Förra vintern var hela familjen återförenade då de befann sig på svensk mark. Tanken var då att familjen skulle fixa alla myndighetspapper inför flytten till Sverige, något som fick skjutas fram, på grund av Cristys graviditet.

När Cristy och Melissa åkte tillbaka till Filippinerna upptäckte Cristy att hon var gravid igen, med parets andra dotter. Vilket har gjort att flytten fick skjutas fram.

Annons

Tony berättade att han inte kunde närvara på förlossningen på grund av att det skapade ett tuffare ekonomiskt läge.

– Klart jag vill vara där, det ville jag även när Melissa föddes. Jag och Cristy pratar om det mycket och klart att vi båda vill vara där, men vi har bara en inkomst, och det är jag, säger Tony.

Några månader senare kunde Cristy berätta att hon skulle ha en intervju i augusti rörande hennes Visa för flytten till Sverige.

”Jag väntar bara på min intervju i augusti och hoppas att jag få ett snabbt bifall på mitt Visa för flytten till Sverige.”, skrev hon i ett meddelande.

Cristy sätter ner foten – efter alla kommentarer: ”Sluta”

Nu har intervjun ägt rum och Cristy väntar just nu på sitt uppehållsvisum så hon kan stanna längre i Sverige. Men något som Cristy är trött på är folk som ska kommentera hennes relation med Tony och även hennes flytt till Sverige.

Annons

I ett Instagram-inlägg uttrycker hon sin irritation och sätter ner foten.

”Snälla sluta prata strunt, det är inte så att jag inte vill bo i Sverige. Jag väntar på mitt Visa så jag kan flytta dit permanent. Det går inte och stressa allt.”


När Hänt når Cristy om kommentarerna svarar hon:

”Ja folk pratar för mycket. De tror att jag inte har några planer på att bo i Sverige. De vet inte vad som händer här. Ja jag förstår att de vill att vi ska vara tillsammans men det är inte lätt att flytta till det andra landet. Det finns många regler att följa.”

FOTO: Discovery +

Annons