älskar älskar inte

Älskar, älskar inte-Alesssandro bekräftar uppbrottet – därför tog det slut

Pedro och Alessandro

Älskar, älskar inte-paret Alessandro och Vitaly hade ett inplanerat bröllop i somras.
Vigseln blev aldrig av och Alessandro hittade kärleken på nytt i den 15 år yngre Pedro.
Nu bekräftar han att relationen har tagit slut.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Älskar, älskar inte parets hemliga vigsel
0:29

Efter reklamen: Älskar, älskar inte parets hemliga vigsel

(0:29)

Slå på ljud

Alessandro, 40, från Stockholm, och Vitaliy, 35, från Ukraina gav sitt förhållande en sista chans när de medverkade i Älskar, älskar inte. För tittarna såg det ut som att allt rullade på bra och bröllopet var planerat till i somras.

Men strax innan vigseln skulle gå av stapeln så ställde paret in och gick skilda vägar. Alessandro berättade i en tidigare intervju med Hänt att relationen gick för fort fram.

Uppbrottet tog hårt men Alessandro lyckades gå vidare och kunde i november avslöja att han funnit kärleken på nytt i den 15 år yngre Pedro. De hade redan träffat varandra första gången fem år tidigare och Alessandro hade en förhoppning om att de skulle kunna bygga något fint – men så blev det inte.

Nu bekräftar han att de har gjort slut – detta efter insikten att de inte var på samma nivå i livet.

Därför tog det slut mellan Alessandro och Pedro

Precis som i relationen med exet Vitaly så gick relationen för fort fram och Alessandro berättar att även ålderskillnaden blev för påtaglig.

– Det gick i fas lite för fort. Det finns ju historik som man har läst lite om ”är man redo att gå vidare eller inte”. Ska jag träffa någon kanske jag behöver ha någon som är mer stabil. Ålderskillnaden var ju faktiskt något som jag var skeptisk till, och så kände jag att det är inte samma nivå. Jag är väldigt självständig, berättar Alessandro för Hänt.

Uppbrottet var inte dramatiskt och gick i stöpet innan jul – idag lever han som singel och fokuserar istället på sig själv.

– Det var innan jul. Det var absolut ingen drama utan mer muntligen och även skriftligt kom vi fram till att vi inte är på samma nivå. Så det har inte varit något tjafs. Ingenting som fått mig att fallera.

Alessandros dröm om ett framtida familjeliv

Han berättar också att han har en dröm om att skaffa familj och har under sin tid som singel börjat utforska sin sexuella läggning.

– Det är väldigt mycket fokus på mig själv. Allting står inte med öppna blad. Under min tid som singel har jag lagt tid på att hitta mig själv, utforskat min bisexuella sida och kanske överväger om det bara är män eller inte. Jag har ju tidigare pratat om familjeliv. Så det är väl lite det jag behöver ta tid i att landa i nu. Jag har inte stängt någon dörr, jag behöver väl bara någon som kan öppna dem.

Han berättar att han söker någon som är självständig och kan ge honom kärlek.

– Jag vill ha någon som är självgående och har sitt stabila, men samtidigt kan ge kärlek. Och det har jag inte hittat, säger Alessandro.

FOTO: Privat/Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN