Almenäs fina pappahyllning till sambon: "Njuter massor"

Bebisen Sam är Jessica Almenäs tredje barn, men sambon Patrik Fahlgrens första. Nu superhyllar programledaren sin kärlek till nyblivna pappan.

I juli blev programledaren Jessica Almenäs, 41, mamma igen. Tillsammans med kärleken, handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 32, fick hon en liten son som har fått namnet Sam. 

Det är Jessicas tredje barn, men Patriks första. Nu hyllar programledaren sin sambo för hur han har tagit sig an sin roll som nybliven pappa.

– Patrik har tagit sig an papparollen jättebra. Det är som att han aldrig har gjort annat än att vara pappa. Han är lugn, duktig och han njuter massor. Det är väldigt speciellt för honom. Så det går jättebra, säger Jessica Almenäs till Hänt.

Läs också: Babylycka: Jessica Almenäs har fått sitt tredje barn

Sedan förlossningen har det inte blivit mycket sömn för paret. Kanal 5-profilen berättar att hon och Patrik valt att dela nätterna i skift för att båda åtminstone ska få sova någon timme.

– De här veckorna har varit slitsamma. Det är så mycket med en liten bebis, jag hade hunnit glömma det eftersom det var åtta år sedan jag senast hade en nyfödd. Och Sam sover inte så mycket, så det blir väldigt lite sömn, säger Jessica och fortsätter:

– Jag och Patrik kör skift. Just nu tar han nätterna och jag tar morgon och förmiddag. Det funkar bra. Man måste bestämma så, för annars är båda vakna och helt slut hela tiden. Nu håller vi oss över ytan.

LÄS OCKSÅ: Läckbergs ilska mot mammor – försvarar Jessica Almenäs

Men det är inte bara Patrik och Jessica som tar hand om den nya familjemedlemmen. Också Jessicas två andra söner, Jack, 12, och Dylan, 8, vill gärna hjälpa till med sin lillebror.

– De är stolta och glada storebröder. De tycker att det så mysigt. Hade de varit yngre hade det nog funnits en avundsjuka, men nu när de är så stora så vill de gärna hjälpa till, hålla i honom och mata honom, säger hon.

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!