Därför känner du igen Isak Danielson i Lotta på Liseberg

Isak Danielson Lotta på Liseberg

En av gästerna i TV4:s Lotta på Liseberg 2021 är artisten Isak Danielson – och det är inte första gången han står på scen. Här kan du läsa mer om var du har sett honom innan!
Slå på ljud

Ikväll är det äntligen dags för Lotta på Liseberg att dra igång igen och som vanligt gästas programledaren av en rad med folkkära artister. Ikväll består nämligen gästlistan av inga mindre än Py Bäckman, Dotter, Magnus Carlsson, Sven-Ingvars och sist men inte minst Isak Danielson.

Och om du tänker att du känner igen Isak men inte riktigt vet varifrån så har vi svaret åt dig!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför känner du igen Isak Danielson i Lotta på Liseberg

Att Isak har nått stora framgångar inom musiken är inget man kan ta ifrån honom. År 2018 släppte han nämligen sin första EP vid namnet Yours som inte långt därefter gick in på iTunes förstaplats i Sverige. Och kollar man under Isaks namn på Spotify kan man även se att låtarna Always och Broken har över 50 miljoner lyssningar. Men Isaks musikkarriär i Sverige började långt innan detta.

Redan år 2012 kunde man nämligen se honom stå på scen i den populära musiktävlingen X Factor. Och bra gick det också. Trots sin unga ålder knep han nämligen en välförtjänt tredjeplats i programmet, kort efter Awa Santesson-Sey och Benny Hult.

Hur gammal är Isak Danielson?

Isak är 23 år gammal och har hållit på med musik sedan han var liten. Redan som 10-åring gick han nämligen på Tring Park School for the Performing Arts medan hans familj bodde i London.

Har Isak Danielson partner?

Isak har inte uttalat sig om han dejtar någon just nu och på hans sociala medier är det inte heller något som tyder på det. Däremot är han noga med att alla ska få älska vem han vill och i en intervju med QX lyfter han hur viktigt det är.

– Jag är fri när det gäller sexuell läggning, och träffar jag en person jag till attraheras till psykiskt, så spelar det ingen roll vilket kön personen har, sa han då till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws lyxiga sommarställe i Båstad – se alla bilder här

LÄS OCKSÅ: Allt vi vet om Edvin Ryding i Netflix-serien Young Royals

SENASTE NYTT!