TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Allt du vill veta om artisten Ally Brooke i Fifth Harmony

07 okt, 2020 
Ally Brooke
Fifth Harmony-stjärnan Ally Brooke har nyligen avslöjat att hon är oskuld och kommer vänta med sex tills hon ingår äktenskap.
Men vem är egentligen Ally?
Här är allt du vill veta om popstjärnan!
Annons
Exklusiv intervju med Westlife: "Vi saknade det"Brand logo
Exklusiv intervju med Westlife: "Vi saknade det"

Den amerikanska musikgruppen Fifth Harmony bildades under andra säsongen av tv-programmet The X-Factor. Gruppen består idag av Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane och Lauren Jauregui. Det har även funnits en femte medlem, Camila Cabello, som lämnade gruppen i slutet av år 2016.

Ally Brooke har en självbiografi på gång som kommer att kallas Finding your harmony: Dream big, have faith, and achieve more than you can imagine. I den avslöjar världsstjärnan att hon är oskuld och kommer att vänta med att ha sex tills hon gift sig.

När föddes Ally Brooke och hur lång är hon?

Ally föddes i San Antonio i Texas, USA. Dagen då stjärnan kom till världen var den 7 juli år 1993 och idag är hon alltså 27 år gammal.

En hel del undrar om Allys längd. Orsaken till det är oklar, men Hänt kan avslöja att artisten är 152 centimeter lång.

Ally om känslorna efter att ha avslöjat att hon väntar med sex

I podcasten Hollywood Raw så berättar Ally om sina känslor kring att ha öppnat upp sig om att hon är oskuld och sparar sig till äktenskap. Avslöjandet skrevs alltså i boken, vilket hon tyckte var ett fint tillfälle.

Annons

– Jag var modig nog att dela det. Det är något som jag håller nära hjärtat, säger Ally i podden och fortsätter:

– Det kändes skönt att dela det med mina fans och läsarna. Men också att visa dem att det är ett val som jag har gjort. Och låta dem ta emot det hur de än vill ta emot det.

Målet med att skriva och ge ut en självbiografi var att visa sitt sanna jag.

– Att låta mitt sanna jag lysa var målet med boken, berättar Ally även i podden.

Så ser Ally Brookes kärleksliv ut idag

Ally har tidigare haft en relation med skådespelaren Troy Ogletree, 26. Men det var mellan år 2013 och 2015, och något som inte påverkades var just hennes syn och tanke till att spara sig till äktenskap.

Nej, det verkar inte som att Allys dejtingliv påverkas något av det hon bestämt sig för. Enligt Daily Mail så har nämligen Ally för närvarande en relation med sin manager Will Bracey.

Vad heter Ally Brooke på Instagram?

Ally är aktiv på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter hon allybrooke och har över 4 miljoner följare.

FOTO: TT/Dave Starbuck, Instagram

Annons