Allt du vill veta om Anders Öfvergårds nya program Anders och fusket

Anders Öfvergård med Anders och fusket

TV4-profilen Anders Öfvergård är aktuell med nya programmet Anders och fusket. Läs här för att veta vad programmet går ut på.

Anders Öfvergård är snickare, byggingenjör och entreprenör och blev känd för svenska folket genom sitt egna program Arga snickaren. Men sedan dess har det hänt en hel del. Genom åren har man sett honom i stora program som Let' dance, Fuskbyggarna och Robinson, och nu är han aktuell med ännu ett program.

Här är allt vi vet om Anders Öfvergårds nya program Anders och fusket.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

TV4 om Anders Öfvergårds nya program Anders och fusket

I Anders tidigare program Fuskbyggarna åker Anders landet över för att hjälpa människor som drabbats av fuskande hantverkare samt konfrontera dem som utfört renoveringarna. Men i nya programmet konfronterar han mer än bara fuskbyggare. På TV4:s hemsida kan man läsa om hur det kommer att se ut i Anders och fusket.

”Anders Öfvergård kommer i sitt nya TV-program exponera fusket och fuskarna och på så vis hjälpa svenskarna att undvika att bli lurade. Och denna gång ger han sig inte enbart på byggfuskare. Fuskare av alla de slag, oavsett bransch och verksamhet, kommer att ställas till svars runtom i hela Sverige”, skriver de.

Så söker du till Anders och fusket

Men nu söker de folk som vill dela med sig av sina historier i programmet. I en video på TV4:s Instagram berättar Anders om nya programmet samtidigt som han uppmanar folk att söka.

– Har du köpt en hund som visade sig vara en smuggelhund? Eller har du gjort ett skönhetsingrepp som gick åt skogen? Eller blivit utsatt för annat fusk som har drabbat dig både ekonomiskt och emotionellt?, börjar han innan han fortsätter:

– I höst ska jag göra ett nytt tv-program där jag ska jaga rätt på fuskarna och hjälpa dig som har blivit utsatt för det här. Känner du någon eller har du själv blivit utsatt för det här så hör av dig till oss!

LÄS OCKSÅ: Carina Berg visar upp nyfödda dottern Juno för första gången

LÄS OCKSÅ: Linn Hegdal berättar om resan till Järvsö med Filip Lamprecht