Artikeln innehåller reklamlänkar

Allt du behöver för att maxa poolhänget som kändisarna

Här är flytdjuren till sommarens poolhäng

Sommaren är ju här och med 30 grader varmt vill vi inget hellre än att slänga oss i närmsta hav, eller ännu hellre – pool- Förra året sa det boom i hela Sverige och världen, inte minst på Instagram, när kändisar och influencers började plocka fram sina leksaker lagom till sommaren. Ja, för leksaker är precis vad det är. Alla flöden började plötsligt prydas av uppblåsbara flamingos, svanar och frukter. Det blev en trend som spred sig som en löpeld och den håller i sig än.

Vi på Hänt älskar dessa uppblåsbara djur och har såklart plockat fram de bästa till er. På redaktionen fastnade vi speciellt för tre stycken som vi gärna skulle glassa på i solen i sommar. Helt ärligt, kan ni tänka er något mer drömlikt än att glida runt på denna guldsvan en stekhet dag? Sippa lite på en drink och bara njuta.

Först ut har vi den fantastiska flamingon (länk till Apprl) som numera finna på kläder, inredning, matförpackningar, leksaker, you name it! Det sa boom när Kendall Jenner poserade i rosa bikini på en rosa flamingo och sedan dess har alla velat ha en. Och vi vill ju att du ska få din egen flamingo och den hittar du genom att klicka HÄR (länk till Apprl)

Flyt på en uppblåsbar flamingo som Kendall Jenner

 

Om du inte vill gå i Kendall Jenners fotspår så cirkulerar faktiskt en hel del frukter (länk till Apprl) och guldiga svanar (länk till Apprl)också på Instagram och de är också en stor favorit. Helst skulle vi klicka hem en av varje för att få lite variation eller kunna ta en grym gruppbild. Så vill ni maxa ert poolhäng i sommar ska ni klicka HÄR (länk till Apprl).

 

Här hittar du en uppblåsbar svan i guld och en uppblåsbar banan

Nu hoppas vi på att det härliga vädret håller i sig och att vi kommer få se ännu fler uppblåsbara flamingos, svanar och bananer på Instagram i sommar.

 

 

 

 

 

 

 

 

FRÅN FÖRSTASIDAN