TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blir det en säsong 2 av Alla utom vi? Discovery+ svarar

18 feb, 2021 
Alla utom vi säsong 2
Erik ”Jerka” Johanssons serie Alla utom vi är både en snackis och succé.
Frågan är, blir det en säsong 2?
Nu svarar discovery+ på frågan!
Annons
Se trailern till Erik "Jerka" Johanssons nya serie "Alla utom vi"Brand logo
Se trailern till Erik "Jerka" Johanssons nya serie "Alla utom vi"

Erik ”Jerka” Johansson, 41, skrev ett manus om ett par som har det svårt med att bli gravida. Manuset blev till serie på discovery+ med Björn Gustafsson, 34, och Alba August, 27, i huvudrollerna.

Serien blev snabbt populär och Jerka har fått ta enormt mycket fina ord.

– Jag är otroligt stolt och glad över den fina responsen och hade inte i min vildaste fantasi vågat hoppas på så fin respons på min regidebut, säger Jerka i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Hoppas många ska streama hela säsongen och att ämnet IVF och tabut kring det lyfts, att folk ska känna igen sig och bli berörda och få skratta på en och samma gång, som livet självt.

Björn Gustafsson och Alba August

Säsong 2 av Alla utom vi

Hur succéserien väl slutar får ju framtiden utvisa. Men något många undrar redan nu efter alla lovord och hyllningar är ju om det blir en säsong 2. Ligger en andra säsong i pipen?

Annons

– Ja, Alla utom vi har fått en jättefin respons och har rosats och hyllats av såväl kritiker som tittare, vilket känns fantastiskt roligt, säger Mathilde Albinsson, pressansvarig på discovery+, till Hänt. Hon fortsätter:

– Redan efter premiärhelgen var Alla utom vi den mest streamade skrivna originalserien inom genren dramakomedi på discovery+.

Men hur går snacket om en säsong 2?

– Vi har ingen information om en säsong två i nuläget, säger Mathilde till Hänt och avslutar med:

– Utan vi får be om att återkomma.

discovery+ bekräftar

Och nu kan äntligen discovery+ bekräfta att de nu planerar en ytterligare säsong.

– Jag är otroligt stolt och glad över den fina responsen och hade inte i min vildaste fantasi vågat hoppas på så fin respons på min regidebut, säger Erik ”Jerka” Johansson i ett pressmeddelande. Han fortsätter:

– Hoppas många ska streama hela säsongen och att ämnet IVF och tabut kring det lyfts, att folk ska känna igen sig och bli berörda och få skratta på en och samma gång, som livet självt.

Alla utom vi hade premiär den 12 februari på discovery+ då avsnitt 1-3 publicerades, därefter finns ett nytt avsnitt varje fredag tillgängligt på streamingtjänsten.

FOTO: Linus Hallsenius/discovery+

Annons