Idol 2023 marknadsföring banner

Alida Mobergs mormor har gått bort – nu berättar hon om sorgen

16 sep, 2021 
AvMikael Einarsson
ALIDA MORBERG, PER MORBERG
Foto: Alida Morberg/Instagram/Charlotte Brunzell/TT
Skådespelerskan Alida Mobergs mormor har gått bort.
På Instagram delar skådespelerskan nu med sig av den sorgliga nyheten.
Ikväll är det fest hos änglarna", skriver hon.
Annons
10 kändisar som lämnat oss – så minns vi dem
10 kändisar som lämnat oss – så minns vi dem

Per Moberg, 61, är en välkänd tv-profil. Förutom att han är en respekterad skådespelare och har medverkat i en rad stora produktioner som Rederiet, Så som i himmelen och Beck, så är han även en framgångsrik kock.

Sedan 40 år tillbaka är Per tillsammans med hustrun Inese Bergs Morberg, 67, och tillsammans har paret de fem döttrarna: Janina Berg, Liza Minou Morberg, Alida Morberg, Molly Morberg samt Astrid Morberg.

Alida, 36, är den av döttrarna som kanske är mest känd för svenska folket. För precis som sin far, så är även Alida en känd skådespelerska. Dessutom är dottern tillsammans med Bill Skarsgård, 31, och tillsammans har paret en dotter.

Recept.se Nyhetsbrev

Som så många andra svenska kändisar så är även Alida Morberg aktiv på sociala medier, främst Instagram. Där får hennes följare, som är över 25 000 tusen till antalet, ta del av bilder på henne själv.

Annons

Alidas känslosamma ord om den bortgångne familjemedlemmen

För några dagar sedan delade skådespelerskan med sig av den tråkiga nyheten att det skett ett dödsfall inom familjen. På Instagram berättar Alida Morberg om sorgen över att hennes mormor har somnat in.

Älskade mormis vila i frid. Jag säger som min syster ”Ikväll är det fest hos änglarna och min älskade älskade mormor är hedersgäst”, skriver hon intill en gammal bild på sin mormor.

Inlägget har fått en hel del kommentarer från kollegor i branschen. Bland annat skriver Dilan Gwyn, som är högaktuell med tv-serien Två Systrar, ett brustet hjärta.

Hänt har sökt Alida Morberg för en kommentar.

FOTO: Alida Morberg/Instagram/Charlotte Brunzell/TT

Annons