ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

23 aug, 2022 
Alida Morberg och Bill Skarsgård
2018 blev Alida Morberg och Bill Skarsgård föräldrar till en dotter.
Nu väntar familjen ytterligare tillökning!
Annons
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barnBrand logo
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

Alida Morberg, 37, och Bill Skarsgård, 32, är ett av Sveriges hetaste kändispar. De har både vuxit upp i familjer där skådespelargenen rinner starkt i blodet. Bill är son till Hollywoodstjärnan Stellan Skarsgård, 71, och Alidas pappa, Per Morberg, 62, är van vid att stå för kameran.

Det var faktiskt i pappa Pers egna matlagningsprogram Vad blir det för mat? som vi första gången fick se Alida. Sedan dess har mycket hänt och idag har hon en strålande skådespelarkarriär både bakom och framför sig. Vi har bland annat fått se henne i Amningsrummet och Svartsjön. Bill Skarsgård har gjort oförglömliga rollinsatser i bland annat storfilmen Det samt Netflix-serien Clark.

Alida Morberg om dottern Oona och lyckan med Bill Skarsgård

För tre år sedan blev Alida och Bill föräldrar för första gången. Det dröjde dock ett tag innan skådisarna bröt tystnaden om bebislyckan. Det var på galapremiären av Det: Kapitel 2, där Bill spelar huvudrollen som otäcka clownen Pennywise, som Alida för första gången berättade om dottern Oona, 3.

Annons

– Det är jättekul, sa hon då och berättade samtidigt att de faktiskt får sova på nätterna.

Alida verkar också vara väldigit lycklig över att det är just Bill Skarsgård som hon har fått barn med.

– Han är jättebra! Men det är lite svårt nu. Man kan inte vara ifrån henne så länge, berättade hon vidare.

Dottern Oona hade faktiskt ett annat namn när hon föddes. Vad flickan hette tidigare är oklart, men när chocken efter förlossningen hade lagt sig stod det klart att Bill och Alida hade ångrat sig gällande beslutet – och det blev ett namnbyte!

Alida Morberg gravid igen – ska få sitt andra barn med Bill

Och nu växer den lilla familjen ytterligare! När Hänt träffar Alida på Viaplays pressträff är hon höggravid och avslöjar att hon och Bill väntar sitt andra barn.

– Han är jätteglad, han är superglad. Det var väldigt planerat, säger Alida Morberg till Hänt.

Stort grattis till Bill Skarsgård och Alida!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons