LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hänt avslöjar: Bill Skarsgård och Alida Morberg har fått barn

08 okt, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Alida Morberg och Bill Skarsgård har fått en dotter som födde den 1 oktober 2018.
Bill Skarsgård och Alida Morberg har fått barn. Den 1 oktober föddes parets dotter, som ännu inte har något namn.
Annons

Det var i slutet av augusti som matprofilen Per Morbergs dotter Alida Morberg, 33, dök upp på en pressträff för tv-serien Svartsjön som det avslöjades att hon var gravid och väntade barn med pojkvännen Bill Skarsgård, 27.

– Jag ska föda om tre veckor, förklarade Alida Morberg då.

Nu gick det lite längre tid än så. Hänt kan avslöja att skådespelarparet enligt folkbokföringen fick en liten flicka, som ännu inte har något namn, den 1 oktober.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Dom är överlyckliga såklart, säger en källa som står paret nära.

Alida Morberg avslöjade på pressträffen att hon inte haft några större komplikationer under graviditeten.

– Jag har mått bra hela tiden. Jag har haft lite tur och har inte mått illa och sånt där. Det känns bra. Jag är kanske lite tröttare och lite mer introvert än vanligt, förklarade Alida i Aftonbladet.

Bills skådespelande pappa Stellan Skarsgård, 67, kommenterade sonens blivande papparoll i somras när filmen Mamma Mia! Here we go again hade galapremiär:

Annons

–Jag har åtta barn och ett barnbarn och nu ska jag få ett till. Det känns jättekul, sa Stellan Skarsgård till samma tidning.

Bill Skarsgård är numera ett stort namn i Hollywood, inte minst tack vare sin roll som clownen Pennywise i skräckfilmen Det.

Den nyfödda dotterns morfar är som sagt Per Morberg och enligt källor till Hänt är Per stolt som en tupp över att ha blivit morfar.

Alida och Bill har en lägenhet på Södermalm i Stockholm och på samma stadsdel huserar även Stellan och hans fru Megan Everett, 42. Något som innebär att de kan få hjälp med barnvakt när dottern blivit lite större…

Bil inledde sin skådespelarkarriär som 10-åring med en mindre roll i filmen ”Hjärngänget. 2010 fick han sitt genombrott i filmen I rymden finns inga känslor.

Alida Morberg har tidigare varit tillsammans med Bills gode vän Fares Fares, 45.

Hänt söker Bill Skarsgård och Alida Morberg för en kommentar.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Stella

Annons