TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Alice Stenlöfs relation till Phillipe Cohen efter pausen från Bianca

12 feb, 2021 
https://image.hant.se/image-5434184?imageId=5434184&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Linnea Lundgren
Alice och Bianca
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tycks ha en skakig relation.
Men hur är egentligen Phillipes relation med hennes före detta bästa vän Alice Stenlöf?
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Relationen mellan Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 26, har verkat lite frostig på senaste tid. Det efter att Bianca plötsligt slutade följa Phillipe på Instagram och Phillipe har i sin tur lagt ut sin lägenhet till försäljning. Hur det egentligen står till i förhållandet är ännu oklart då varken Bianca eller Phillipe valt att kommentera något kring statusen.

Klart är dock att paret inte har synts tillsammans i sociala medier på månader och tystnaden har fått deras följare att börja fundera.

Inte heller vännen Alice Stenlöf syns lika ofta på Biancas sociala medier som hon gjort tidigare. Vännerna hade tidigare podcasten Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B tillsammans. Redan från start var podcasten en succé och i maj för två år sedan fyllde de Globen med en liveshow som senare även skulle komma att sändas på Dplay. Men så plötsligt kom beskedet att podcasten skulle läggas ner och sedan dess har vännerna glidit allt längre ifrån varandra.

Annons

I en intervju med Hänt har dock Alice tidigare berättat att relationen med Bianca fortfarande är bra – även om de valt att gå åt olika håll i livet.

– Vi har båda mycket åt varsitt håll. Jag dansar flera timmar per dag och hon gör sina grejer, sa Alice inför premiären av Let´s dance 2020.

Biancas ord om relationen med Alice Stenlöf

Bianca har också kommenterat sin relation med Alice i både intervjuer och den egna realityserien Wahlgrens värld.

– Jag och Alice är absolut inte ovänner. Vi båda jobbar extremt mycket vilket då gör att vi inte hänger lika mycket. Anledningen till varför vi slutade podda var absolut inte för att vi blev ovänner. Sen är jag extremt dålig på att höra av mig. Man kan nog bli ganska besviken på mig som vän då jag väldigt sällan hör av mig och frågar om man ska ses, vilket jag måste bli bättre på. Jag saknar Alice och önskar att vi umgicks mer, har Bianca tidigare sagt i en vlogg.

Annons

Tystnaden efter succén

Hur relationen mellan Phillipe och Alice Stenlöf är dock oklart. Inför liveshowen i Globen la Phillipe upp en hyllningsbild till både Bianca och Alice men sedan dess har det varit tyst mellan dem.

”Globen! 10 000 fans! Ikväll! Så JÄVLA stolt!! KILL IT!!!”, skrev Phillipe i inlägget då.

Då verkade tonen god mellan honom och flickvännen Biancas podcastkollega, som kommenterade tre röda hjärtan under inlägget. Mer än så har det dock inte varit. Trots att det sannerligen verkar som att Alice och Phillipe har följt varandra på Instagram någon gång i tiden är så inte fallet idag. Inte heller gillar de längre varandras bilder och några gulliga kommentarer till varandra går inte att hitta i något kommentarsfält.

FOTO: TT

Annons