alice stenlöf

Alice Stenlöfs avslöjande om kärlekslivet – dejtar en tjej

Alice Stenlöf

Alice Stenlöfs kärleksliv har länge varit i fokus och när hon nyligen avslöjade att hon börjat träffa någon blev följarna minst sagt nyfikna.
I senaste avsnittet av podcasten Vad fan hände? berättar hon nya detaljer om kärlekslivet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus
0:24

Efter reklamen: Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

(0:24)

Slå på ljud

Influencern Alice Stenlöf, 26, slog igenom stort 2017 när hon startade en podcast med Bianca Ingrosso, 28. Sedan dess har karriären gått som på räls och förutom att jobba med sina sociala medier så driver hon ett framgångsrikt klädföretag A-DESIGN.

Nu är hon även högaktuell med den nya podcasten Vad fan hände? som hon driver tillsammans med en annan stor profil inom sociala medier, Klara Elvgren, 31, även känd som Tanby Klara.

Alice Stenlöf bekräftar nya romansen – efter uppbrottet från Jireel

Sedan Alice klev ut i rampljuset har hennes kärleksliv varit i fokus. Under flera år var hon tillsammans med ungdomskärleken Philip Wong. Efter paret gick skilda vägar började det ryktas om att Alice börjat träffa någon ny.

Sommaren 2020 kunde nyfikna följare lägga märke till att Alice började umgås med rapparen Jireel Lavia Pereira. Efter att ha smugit med kärlekslyckan delade Alice till slut med sig av en bild på sig och pojkvännen.

Efter den sprudlade kärleken och vi kunde se videos och fina Instagram-inlägg på paret. Men i början av 2021 kunde vi mötas av beskedet att paret hade valt att gå skilda vägar. Det var efter att Jireel valt att avsluta förhållandet, för bådas bästa.

”För att klargöra en sak. Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa.”, skrev han då i ett inlägg på Instagram.

Sedan dess har Alice valt att hålla sitt kärleksliv ganska privat – fram tills nu. Det var i podcasten som influencern berättade att hon börjat träffa någon.

– Det är inte en relation, det är någon jag nyss börjat träffa och som jag träffat väldigt intensivt och tycker mycket om, vilket i sig är läskigt. Det har gått alldeles för fort för vad mitt lilla hjärta ska klara av, säger Alice i podcasten.

Men vem det är hon börjat dejta vill hon inte berätta ännu.

Alice Stenlöfs nya avslöjande om kärlekslivet – dejtar en tjej

Det är i det senaste avsnittet av podcasten som Alice väljer att gå in på mer detaljer om kärlekslivet och för första gången öppnar hon upp sig om vem det är som fångat hennes hjärta.

– Jag har velat hålla det här ganska privat, men jag har också valt att vara öppen i den här podden. Så jag kanske ska dra lite backstory vem det här är och hur vi träffades, säger Alice och fortsätter:

– Det är en person som jag har vetat om ett tag, så jag har vetat vem den här personen är, men inte tänkt mer på det. Och det är en tjej, det är ju det det är.

Klara berättar att det har spekulerats om att det skulle vara en kille.

– Med den här podden kommer det också att folk snokar, folk har ringt mig och försökt gräva i det, för att skriva artiklar om det. Jag är så känd, säger Alice skämtsamt och fortsätter:

– Men det är ju då...Det är den första tjejen jag har varit attraherad av på det sättet, säger Alice.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN