alice stenlöf

Alice Stenlöf visar upp lyckan med Philip Wong: ”Tacksam för dig”

Alicestenlöf

Alice Stenlöf och Philip Wong var ett par i över sex år innan de gick skilda vägar.
Nu delar Alice med sig av en hyllning till Philip.
Tacksam för dig”, skriver hon på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet
0:19

Efter reklamen: Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet

(0:19)

Slå på ljud

Den kända influensern Alice Stenlöf var tillsammans med Philip Wong i över sex år. I samband med att Alice fick lämna tävlingen Let's dance 2020 gick hon ut med beskedet att hon och Philip hade valt att gå skilda vägar.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa Alice i en känslosam video då.

Idag verkar Alice och Philip ha en bra relation till varandra och hon delade nyligen med sig av en hyllning till honom.

Alice Stenlöfs uppbrott med Jireel Lavia Pereira

Sommaren 2020 kunde nyfikna följare lägga märke till att Alice Stenlöf började umgås med rapparen Jireel Lavia Pereira. Efter att ha smugit med kärlekslyckan delade Alice till slut med sig av en bild på sig och pojkvännen.

Efter det sprudlade kärleken och vi kunde se videos och fina Instagram-inlägg på paret. Men i början av 2021 kunde vi mötas av beskedet att paret hade valt att gå skilda vägar. Det var efter att Jireel valt att avsluta förhållandet, för bådas bästa.

”För att klargöra en sak. Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa.”, skrev han då i ett inlägg på Instagram.

Alice Stenlöfs hyllning till ex-pojkvännen Philip Wong

Alice Stenlöf och Philip Wong verkar ha en fin relation till varandra. Alice har tidigare berättat hur det forna parets relation till varandra egentligen ser ut.

– Vi är vänner och har alltid varit vänner. Han är en jätteviktig människa i mitt liv. Men vi är vänner så vi har en väldigt fin relation skulle jag säga, berättar hon i en ny video.

Att de har en fin relation blev extra tydligt när Alice nyligen delade med sig av en hyllning till Philip. Det var på Philips födelsedag som Alice publicerade en Instagram-story.

”Grattis på födelsedagen till denna otroliga människa. Tacksam för dig och ditt hjärta. Hans down den snällaste mest genuina personen att gå på två par ben. Happy 29”, skriver Alice och har delat en bild på ex-pojkvännen.

Screenshot Alice Stenlöfs Instagram

Screenshot Alice Stenlöfs Instastory.

FOTO: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN