Alice Stenlöfs glädjande vändning efter tuffa uppbrottet

​Alice Stenlöf
I maj avslöjade Alice Stenlöf att hon och Philip Wong beslutat sig för att avsluta sin relation efter sex år tillsammans.
Efter en tuff vår verkar det äntligen som att Alice mår bättre.
– Är så fylld med kärlek, skriver hon på Instagram.
Annons

Influencern Alice Stenlöf, 23, blev känd för svenska folket genom sin omåttligt populära Youtube-kanal. När hon sedan började podda ihop med vännen Bianca Ingrosso, 25, fick karriären ett rejält uppsving och den framgångsrika podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga ledde till att duon lyckades fylla Globen när de arrangerade en så kallad showcast.

Annons

Under våren har TV4-tittarna fått se Alice i Let’s dance 2020. Tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson, 22, lyckades hon ta sig vidare en bra bit in i tävlingen och trots att Alice inte tog hem segern gick hon inte tomhänt från Let’s dance-upplevelsen. Hon hittade nämligen flera nya vänner, som bland andra Penny Parnevik, 23, och danspartnern Hugo.

Uppbrottet från Philip Wong

Trots den strålande tv-debuten har de senaste månaderna varit rejält tunga för Alice Stenlöf. I samband med att hon tvingades lämna Let’s dance 2020 avslöjade hon att hon valt att avsluta relationen med Philip Wong, 26.

Annons

– Jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa Alice i en känslosam Youtube-video.

Det forna paret höll ihop i över sex års tid och hade nyligen köpt en lägenhet ihop. Att separera från Philip har inte varit enkelt och Alice har varit öppen med att uppbrottet tagit hårt på henne.

Vändningen efter tuffa tiden

Efter den turbulenta tiden verkar det som att Alice har tagit ett steg tillbaka. Midsommarhelgen tillbringade hon tillsammans med vännen Klara Elvgren, 30, på Öland och det har gjort Alice gott.

Annons

”Så glad över mitt beslut att vila mig igenom denna midsommaren och tillbringa den med Klaras fina familj och brorsöner”, skriver Alice i ett inlägg på Instagram.

Nu känner sig Alice Stenlöf redo för nästa kapitel i livet.

”Är så fylld med kärlek och värme efter denna helgen. Vill liksom inte åka härifrån samtidigt som jag är taggad på att starta veckan som kommer. Jag flyttar ut från lägenheten och renoveringen av den nya börjar närma sig ett färdigt resultat. Så tacksam för mitt liv just nu”.

Annons

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…