Alice Stenlöf bryter tystnaden om sin hemliga bröstförstoring

Alice Stenlöf

Alice Stenlöfs karriär tog fart i samband med att hon hade en podcast tillsammans med Bianca Ingrosso.
Och det finns en sak väldigt många följare undrat över – har hon opererat brösten sedan dess?
Nu avslöjar influencern hur det ligger till.
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf
Slå på ljud

Alice Stenlöf är en influencer och Youtube-profil som slog igenom med podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B. Alice har även ifjol dansat i Let's dance tillsammans med Hugo Gustafsson.

Sedan dess har vi inte sett Alice i så många tv-sammanhang, men eftersom hon är aktiv på Youtube får följarna ta del av hennes liv flera dagar i veckan. Och det var även där som Alice avslöjade att hon och ex-pojkvännen Jireel Lavia Pereira gått skilda vägar.

Det är inte bara på Youtube Alice är öppen om livets alla delar, nyligen hade hon en stor frågestund på Instagram där hon nu väljer att bryta tystnaden om en bröstoperation – efter alla frågor från följarna.

Alice Stenlöfs mystiska träff med exet Jireel på Gröna Lund

Alice och Jireel valde att gå ut med att de gjort slut tidigare i år. Alice beskrev då att hon mått väldigt dåligt och att uppbrottet tagit hårt på henne. Det var i en vlogg hon bland annat berättade för sina tittare att hon ”mått riktigt jävla dåligt den senaste perioden”.

Även Jireel valde att gå ut på sociala medier och berätta om uppbrottet.

”Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa”, skrev han på Instagram vid tillfället.

Men under augusti återförenades Alice och ex-pojkvännen Jireel, de har bland annat synts umgås på nöjesparken Gröna Lund, där de höll om varandra och ska ha kyssts öppet.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Varken Alice eller Jireel har dock bekräftat att de skulle vara ett par igen.

Alice Stenlöf om bröstoperationen efter alla frågor: ”Det har jag”

Någonting annat Alice Stenlöf har valt att vara förtegen om är huruvida hon har genomgått en bröstförstoring. De senaste månaderna har många följare lagt märke till en förändring, men tidigare har Alice valt att inte besvara frågorna.

Under en frågestund på Instagram bryter Alice tystnaden – och bekräftar för första gången att hon har genomgått en bröstförstoring.

”Ja det har jag!”, skriver Alice Stenlöf på Instagram story.

När eller var operationen skulle ha utförts är ännu oklart.

Alice svarar på frågan om bröstoperation.

FOTO: Instagram

Hänt har sökt Alice för en kommentar utan gensvar.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om varför hon inte kan bo ihop med Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik släpper ny musik efter tuffa perioden under året

FOTO: Johan Jeppsson/TT / Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN