LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hugo Gustafssons nya kärleksbesked med Alice Stenlöf

25 jun, 2020 
Linnea Lundgren
Hugo Gustafsson
Efter Let's dance har kärleksryktena mellan Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson gått varma.
Nu avslöjar Hugo sanningen bakom relationen. – Jag och Alice har så klart kommit varandra nära, säger Hugo Gustafsson när Hänt pratar med honom.
Annons
Intervju med Let's dance-aktuella Alice StenlöfBrand logo
Intervju med Let's dance-aktuella Alice Stenlöf

Hugo Gustafsson, 22, blev känd för hela svenska folket då han under årets Let’s dance gjorde debut som en av proffsdansarna. Tillsammans med influencern Alice Stenlöf, 23, gjorde han succé och till slut kammade paret hem en sjätteplats.

Vanligtvis jobbar Hugo tillsammans med sina föräldrar, bror, syster och svåger med det familjeägda badklädesmärket Saltabad. Han är bosatt i Göteborg och arbetet med familjemedlemmarna gör det tydligt att han står nära sin familj.

– Vi blir ju väldigt tajta i familjen eftersom vi jobbar tillsammans hela tiden.

Hugo Gustafsson om verkliga relationen

Inte långt efter att Alice och Hugo dansat sin första dans blossade kärleksrykten upp om dem båda i olika kommentarsfält. Men att det skulle finnas någon romans mellan dem båda gjordes otroligt då Alice sedan sex år tillbaka var tillsammans med sambon Philip Wong. Ryktena fick dock ny fart då nyheten om Alice och Philips separation briserade.

Annons

Men då Hänt pratar med Hugo berättar han att det ännu inte funnits något mer än vänskap mellan dansparet.

– Jag och Alice har så klart kommit varandra nära. Umgås man med varandra 24/7 så blir det ju så att man blir väldigt goda vänner. Sen bor jag i Göteborg och hon i Stockholm så det blir ju inte att man ses speciellt mycket, säger Hugo till Hänt.

Att Alice dessutom haft en tuff vår med uppbrott, träning och tv-inspelningar är något som Hugo tror har påverkat vännen mycket.

– Alice har haft det jättetufft. Men hon var en fantastiskt bra danspartner. Framför allt lät hon sig bli förd, vilket många tjejer brukar ha problem med. Sen är hon en jättehärlig lugn tjej med mycket humor.

Stänger inga dörrar

Och Hugo stänger inte dörren helt för att känslor kanske skulle kunna utvecklas i framtiden. Trots att han låter tveksam till att han och Alice skulle kunna bli ett par när Hänt pratar med honom svarar han ändå kryptiskt.

Kan det komma att bli något mer mellan er i framtiden?

Annons