TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Alice Stenlöf visar upp okända tvillingbrodern – så är relationen

12 sep, 2021 
Johanna Alm
Alice Stenlöf och tvillingbrodern Joel
Alice Stenlöf är en av Sveriges största influencer och Youtubeprofil.
Men det inte många vet är att hon har en tvillingbror.
Nu visar hon upp sin okända bror Joel.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Alice Stenlöf, 25, är en svensk influencer och Youtubeprofil som blev känd genom podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B, som hon hade tillsammans med entreprenören tillika vännen Bianca Ingrosso.

Idag driver Alice sitt egna varumärke A-DSGN, med hjälp av företaget HUBSO som verkar för influencers som vill skapa sina egna varumärken. Hon är även en av Sveriges mest kända profiler med sina snabbt växande plattformar i kanaler som Instagram (367 000 följare) och YouTube (159 000 prenumeranter).

Alice Stenlöfs kärlekssaga med artisten Jireel

Förra året bekräftade influencern att hon dejtade sångaren Jireel Lavia Pereira, men förhållandet blev dock inte långvarigt. Tidigare i somras kom nämligen nyheten om att paret valt att gå skilda vägar, men vad det var som egentligen hände mellan dem är än idag okänt. Däremot har Jireel varit tydlig med att det inte handlade om otrohet.

Annons

Men nu har Jireel och Alice börjat umgås igen. De har nämligen setts hand i hand på Gröna Lund och flera bilder kan bekräfta detta. Ex-paret själva har däremot inte bekräftat återföreningen eller att de skulle vara ett par igen.

Alice Stenlöf visar upp okända tvillingbrodern

Alice växte upp tillsammans med två bröder, varav en av dem föddes 13 minuter före henne. Hon har alltså en tvillingbror, och han heter Joel.

I en av Alices senaste vloggar berättar hon att hon ska titta på en bil tillsammans med sin tvillingbror som nyligen flyttat upp till Stockholm. Hon säger att hon inte hunnit ge honom så mycket uppmärksamhet den senaste tiden, men att hon ska spendera dagen med honom:

– Jag har varit en riktigt dålig syster och inte lagt tid på min tvillingbror som har flyttat upp och gett honom den uppmärksamhet som han förtjänar.

FOTO: Alice Stenlöf/Instagram, Alice Stenlöf/Youtube, Johan Jeppsson/TT

Annons