Alice Stenlöf om relationen med pojkvännen Philip Wong

Alice Stenlöf i Let's dance
Let's dance-aktuella Alice Stenlöfs nerver spelar henne ett spratt inför den stora premiären.
Nu berättar hon om oron hon känner inför att pojkvännen Philip ska se henne på dansgolvet.
Annons

Influencern Alice Stenlöf, 23, må vara van vid att synas synas på film men att dansa i live-sänd tv menar hon är något helt annat. Att nerverna spelar henne ett spratt inför Let’s dance-premiären är ingenting som hon sticker under stolen med. Däremot har hon en taktik som innebär många timmar i danslokalerna.

Annons

– Jag tänker att om jag övar riktigt hårt inför första fredagen så kanske det känns lite bättre, säger Alice till Hänt.

Nu väntar långa dagar med mycket träning tillsammans dansproffset Hugo Gustafsson. Som tur är verkar duon hittat en vän i varandra och redan efter första veckornas träningar kommit väldigt bra överrens.

Annons

– Hugo är singel och snygg och dansare och svärmorsdröm, säger Alice.

Distansförhållandet med pojkvännen

Någon som inte är singel däremot är Alice. Hon har varit tillsammans med hockeykillen Philip Wong under flers års tid och paret delar glatt med sig av sin relation på sociala medier.

Hur går kärlekslivet?

– Det går väldigt bra, säger Alice.

För tillfället har paret, som vanligtvis bor tillsammans i en lägenhet i Stockholm, distansförhållande. Detta efter att Philip gett sig väg för att spela sporten som han älskar mest, nämligen hockey.

Annons

– Han är och spelar hockey i Göteborg i några veckor men han kommer hem dagen innan Let’s dance sätter igång. Så jag har ändå hans stöd på fredagen.

Känslorna inför Let’s dance-premiären

Alice är delad kring hur hon känner över att pojkvännen, innan publiksförbudet, hade planerat att finnas på plats i publiken. Hon menar nämligen att det finns en oro just inför att dansa framför honom. Varför hon känner så vet hon inte riktigt men att hon har fjärilar i magen är iallafall något som är självklart.

– Jag tror att jag är mest nervös över att han och min familj ska se mig dansa, mer än att det ska vara live-sänt i tv. Så det betyder jättemycket men det är också skitnervöst.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…