Alice Stenlöf bryter tystnaden – sanningen om tuffa tiden

Alice Stenlöf och Jireel

Foto: Youtube/Instagram

Alice Stenlöfs sociala medier har ekat tomt.
Nu bryter hon tystnaden om den tuffa tid hon genomgår.
”Jag har haft en vecka där jag knappt rest mig ut sängen, inte ätit eller sovit”, skriver Alice på Instagram.

Alice Stenlöf, 25, flyttade från Göteborg till Stockholm och slog snabbt igenom som influencer. Idag följs hon dagligen av hundratusentals följare och det mesta kring hennes liv blir snabbt offentligt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Orden om smärtande hjärta efter kärlekslyckan med Jireel

När Alice började dejta rapparen Jireel Lavia Pereira, 20, dröjde det bara ett kort tag innan följarna hade sina spekulationer. Trots att paret i smyg gav sig iväg på en hemlig semester lyckades följarna snabbt lista ut att Alice och Jireel befann sig på samma plats. Efter några månaders dejtande bekräftade Alice tillslut att hon och Jireel blivit tillsammans.

Efter avslöjandet började Alice och Jireel flitigt att visa upp relationen i sociala medier. Men i december skedde plötsligt en vändning, paret syntes då inte alls lika mycket ihop. Detta i samband med att Alice delade med sig av ett kryptiskt meddelande på Instagram.

”En sån kväll där hjärtat gör lite extra ont. Jag har varit väldigt ledsen det här året. Vi är nog många som varit det. Året har serverat några smällar som lämnat mig helt överväldigad över den sorg som känns till och med genom fysisk smärta. Man vad stark jag är, som står på benen trots allt”, skrev då Alice.

Om detta tydde på att det var trubbel i paradiset var oklart men någon vecka senare syntes Alice och Jireel tillsammans igen och lyckan strålade.

LÄS MER: Linnea Widmark visar upp nya pojkvännen efter uppbrottet från Benjamin

Alice Stenlöf talar ut om kampen

Nu har däremot Alice talat ut på Instagram om att hon genomgår en tuff tid. Det har i flera dagars tid varit tyst från influencern på Instagram, inte heller har någon ny Youtube-video kommit ut. Men nu bryter Alices tystnaden om sitt mående.

”Vet ni vad? Tack livet för er. Ni kommer nog aldrig förstå vidden av hur tacksam jag är för att ha er som följare. Hur fick jag så kloka och varma följare? Tack för att ni bryr er om att kolla hur jag mår, att ni checkar mig när jag gör fel och för att ni stöttar mig i det som känns jobbigt, skriver Alice på Instagram story och fortsätter:

”Jag har haft en vecka där jag knappt rest mig ur sängen, inte ätit eller sovit. Så mina sociala medier har varit tysta. Men jag lever – och kommer må bra igen. Jag vill egentligen bara att ni ska veta att jag är så tacksam för er. Tacksam för all kärlek jag är blessed med i det här lilla livet Glöm inte att ta om era fina själar. Minst lika viktigt som en fungerande kropp”.

LÄS OCKSÅ: Markoolios nya relationsstatus avslöjad efter Laila Bagges drag

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos planer för alla hjärtans dag – efter tystnaden kring Phillipe