LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alice Stenlöf före och efter ingreppen: ”Bli av med mina komplex”

14 jun, 2023 
AvHanna Bolander
Alice Stenlöfs skönhetsingrepp
Alice Stenlöf har berättat öppet om sina skönhetsingrepp.
Men hur ser hon ut idag jämfört med för några år sedan?
– Jag har velat fixa det här sedan jag var liten, har hon tidigare berättat om ingreppen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

5 saker om Alice Stenlöf du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Alice Stenlöf du kanske inte visste

En av Sveriges största influencers Alice Stenlöf, 26, har förändrats en hel del sedan genombrottet 2017. Hennes stora genomslag kom med podden Har du sagt A får du säga B, som hon hade tillsammans med Bianca Ingrosso, 28.

Hon har nu nästan en halv miljon följare på Instagram och över 180 000 prenumeranter på Youtube. Alice har också en podd med kompisen Klara Elvgren, 33, och driver det egna klädmärket A-DSGN.

Alice Stenlöf på Bianca Ingossos event
Alice Stenlöf på releasefest för Bianca Ingossos cover på Superstar

Att lägga sig under kniven är inget ovanligt bland influensers. Hänt skrev tidigare i veckan om Bianca Ingrossos före detta assistent Lovisa Worge, 26, som gjort sina läppar och näsan.

Annons

– Min nästa var ju verkligen ett komplex, berättade Lovisa i programmet Imperiet Bianca.

Bianca Ingrosso om bröstoperationen

Även Bianca har gjort skönhetsingrepp. I oktober förra året gick hon ut med att hon opererat brösten i en video på Youtube. Hon fortsatte med att berätta om varför hon valt att förstora brösten.

– Jag hade mycket större bröst innan, ska ni veta. Jag är uppvuxen med enorma pattisar. Jag älskade dem. Jag hade D-kupa fram till att jag var 20 år. Sen var jag med i Let's dance, där jag rasade i vikt vilket resulterade i att mina bröst försvann. Och sen kom aldrig mina bröst tillbaka, säger Bianca på Youtube.

Alice Stenlöf bekräftar skönhetsoperationen

Alice fick frågan av en följare på Instagram 2021 om hon gjort en bröstförstoring. Hon bekräftade då att hon hade förstorat brösten. Men det är inte det enda ingreppet som Alice gjort.

Alice stenlöf skönhetsoperation
Alice Stenlöf före och efter bröstoperationen
Annons

I en vlogg förra året delar hon med sig av att hon injicierat botox i käkarna. Hon berättar för sina följare om beslutet att börja med botox efter att hon upplevt problem efter att hon skaffat Invisalign.

– För att jag inte skulle klämma ihop mina käkar så gick jag och gjorde Botox så att dom skulle slappna av, berättade Alice i vloggen.

Hon upplevde huvudvärk och smärta i käken eftersom hon undermedvetet bet ihop käkarna under natten.

Alice skaffade Invisalign 2019. I en vlogg på Youtube får hennes följare följa med till tandläkaren där hon delar med sig om komplexen hon har för sina tänder.

Annons

– Jag har velat fixa det här sedan jag var liten, säger hon i vloggen.

Hon berättar vidare om att hon tidigare velat slipa ner sina naturliga tänder och sätta dit konstgjorda tänder. Men i slutändan har hon landat i att tandställning är ett bättre alternativ.

– Nu har jag satt in en tandställning som ska göra mig nöjd och bli av med mina komplex över mina tänder, säger Alice i vloggen.

Alice stenlöf tänder
Alice Stenlöfs tänder före och efter tandställningen
Annons