Alexandra Pascalidou om vilda festkvällen med Louie Marti: ”Han ljuger”

Alexandra Pascalidou och Louie Marti.
Exklusivt

Tidigare i år festade Alexandra Pascalidou tillsammans med Louie Marti.
Nu ger Alexandra sin syn på vad som egentligen hände den kvällen.
Läs mer här!
Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena Graaf
0:43

Efter reklamen: Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena Graaf

(0:43)

Slå på ljud

Alexandra Pascalidou, 52, en framgångsrik journalist, programledare och författare. Hon är en ständigt aktuell med nya projekt och så även efter sommaren. När Hänt möter profilen berättar hon om sina planer inför hösten.

– En ny tv-serie, Mammorna [Mammorna i våldets skugga] sänds ju på SVT, så jag ska följa upp den, sen en ny teaterföreställning och en ny bok, bara en sån grej!, säger Alexandra till Hänt.

Sanningen bakom vilda kvällen med Alexandra Pascalidou

Tidigare i år rapporterade Hänt om Louie Martis, 44, vilda festkväll tillsammans med Alexandra Pascalidou. Det var efter att Louie hade delat bilder från festen på Instagram där han skrev att vännerna firade honom på 41-årsdagen. Men det visade sig vara en lögn.

Firade inget speciellt, jag brukar ljuga att jag fyller år för att få bättre service”, skrev han i ett privat meddelande till Hänt.

När hänt frågade Louie om relationen till Alexandra Pascalidou förklarade han att de hade känt varandra väldigt länge.

Jag var ute med Pascalidou, en gammal barndomsvän sedan 30 år tillbaka”, skrev Louie till Hänt.

Alexandra Rapaport avslöjar – därför älskar hon yrket som skådespelare

Se klippet här!

Alexandra Pascalidou om vänskapen till Louie Marti

När Hänt träffar Alexandra Pascalidou på ett event under onsdagskvällen den 24 augusti delar hon med sig av hennes perspektiv på den vilda festkvällen.

När vi frågar om hon minns kvällen då han ljög om sin födelsedag förklarar hon att det är en sak han alltid gör och beskriver sin vän som en ”buse”.

– Ja han ljuger alltid om att han fyller år så att han ska få all uppmärksamhet och så vidare, så det är en riktig buse men en godhjärtad buse som hamnade på villovägar men nu har hittat rätt igen så jag är otroligt glad.

Vidare ger Alexandra ett svar på var den långa vänskapen med Louie började – nämligen på Fritidsgården i Rinkeby, där de båda är uppväxta.

– Jag var hans fritidsledare på Fritidsgården i Rinkeby och då var han bara en blyg viol men sen har han hittat hem och han är en talang och jag hoppas verkligen att allt ska gå så bra för honom, men det är väldigt mycket hyss med honom som sagt, det är väldigt väldigt roligt.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!