LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alexandra avslöjar nya pojkvännen – hade kontakt redan innan Bonde söker fru

21 dec, 2023 
Alexandra och Jens
Alexandra Salonen lämnade Jens Lundins gård i Bonde söker fru.
Nu avslöjar hon att hon funnit kärleken i en kille hon kände till redan innan inspelningen.
– Det känns jättebra, jag är jättekär, säger hon till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssenBrand logo
Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssen

Alexandra Salonen, 23, var en av brevskrivarna som dejtade bonden Jens Lundin, 27, i årets upplaga av Bonde söker fru. Det stormade rejält på Jens gård strax innan slutvalet då brevskrivaren Ida valde att lämna självmant samtidigt som Alexandra plötsligt ville ta in på hotell.

Jens Lundins kärleksliv efter Bonde söker fru: ”Längtar”

Efter att Alexandra berättat att hon behövde tid att tänka och därav ville lämna gården brast det totalt för Jens. Alexandra hade nämligen varit hans favorit och utan henne i programmet ville han lägga dejtandet på hyllan.

Sedan inspelningarna har det inte hänt mycket nytt i Jens liv men snart hoppas han kärleken ska dyka upp.

– Det enda som jag har gjort efter inspelningen är att jobba för att slippa tänka på allt som hände i sommar. Man har haft en del ångest men nu är man starkare än någonsin och längtar tills den rätta tjejen dyker upp! Som sagt, jag är fortfarande singel, säger Jens till Hänt.

Brevskrivaren Alexandra avslöjar nya relationen – kände pojkvännen innan inspelningarna

För Alexandras del visar det sig däremot hänt grejer. Hon är nämligen inte singel längre, det avslöjar hon för Aftonbladet.

– Jag har träffat en annan kille, säger hon.

Det visar sig dessutom att paret har funnits i varandras liv sedan tidigare men efter sommaren och Alexandras tid på Jens gård, då valde att testa relationen på en ny nivå.

– Vi har haft gemensamma vänner och hängt mycket tillsammans, men har inte gått vidare med det. Men nu gjorde vi det efter sommaren. Det känns jättebra, jag är jättekär, säger hon.

FOTO: TV4

Annons