Alexandra Torgrip bryter tystnaden om kärlekslivet – efter Einárs död

Nils Grönberg och Alexandra

Rapparen Einár dog för snart två år sedan.
På Instagram berättar nu flickvännen om framtidsplanerna.
”Det som är menat för mig”, skriver hon på plattformen.
Flickvännen Alexandra Torgrips liv med Einár innan hans död
0:44

Efter reklamen: Flickvännen Alexandra Torgrips liv med Einár innan hans död

(0:44)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rapparen Nils ”Einár” Grönberg dog tragiskt efter att ha blivit ihjälskjuten för nästan två år sedan. Innan Einars bortgång visade både han och flickvännen Alexandra Torgrip upp sitt liv på sociala medier. Något som Alexandra fortsatt göra än idag.

Einárs flickvän avslöjande om kärlekslivet

På Alexandras Instagram gick det att ställa frågor till henne för en tid sedan. Då hon valde att svara på sina följares frågor. En fråga som kom upp var om hur hon tror hennes kärleksliv kommer se ut i framtiden och om hon vill bilda familj. En fråga som Alexandra svarade på.

”Har redan min lilla familj”, skriver hon och syftar på de två katterna som syns på bilden och fortsätter utveckla sitt svar.

”Sen har jag en extremt stooor familj som jag är extremt tacksam för. Jag är inte intresserad av att tänka för långt fram. Det som är menat för mig kommer att hitta mig 🤍🤍🤍”, svarar Alexandra.

Alexandra om kärleken
Instagram

Så slog Einár igenom som artist

Einár fick på riktigt sitt stora genombrott när jan släppte låten Katten i trakten. Innan dess hade han som 16-åring släppt sitt debutalbum Första klass där flera av låtarna klättrade upp på topplistorna. På Spotify har hans musik flera miljoner streams.

Artisten fick under sitt liv ta emot fler stora priser för sin musikgärning. Han tilldelades bland annat priser både på Grammisgalan och P3 Guld.

Einár hade innan sin död även berättat om sin uppväxt och han ville visa upp de problemen som finns för unga i dagsläget.

Tuffa uppväxten bakom Einárs musik

– Jag tycker att det borde förändras och kanske blir det en förändring med mina låtar, man vet aldrig, sa han och fortsatte utveckla sitt resonemang.

– Först och främst rappar jag om det jag ser och det är det som lockar min publik. Sen finns det en baktanke om att det kanske hörs och folk inser att det är ett problem och tar tag i det, har Einár tidigare sagt i intervju.

I en intervju med Hänt har han också tidigare berättat om sin tuffa uppväxt och hur det påverkade honom.

– Det har påverkat mig på olika sätt, men inte som människa. Men lite om tankarna, alltså hur jag tänker på saker och vad jag tycker om saker. Man behöver också ta sin roll, jag är 17 år och jag gör grejer som vuxna människor gör. Jag har varit tvungen att gå från barn till vuxen snabbt, sa han då.

FOTO: Jessica Gow/TT /Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN